Van kussens naar…

Kussens kussens kussens.

Je kunt ze in allerlei verschillende kleuren, maten, prints en structuren kopen. Buiten dat ze lekker knuffelbaar zijn of je er lekkerder er door kan gaan zitten, geeft het je woonomgeving een knusse, gezellige omhelzing.

kussensbank1Β  kussensbank

.

Zelf heb ik deze mooie mosgroene kussens gevonden bij de Xenos. Ik werd gelijk verliefd op de mooie kleur, de structuur en wat heel erg fijn is mee genomen, hij is ook nog eens lekker zacht. Oftewel een hallelujah moment.

Thuis heb ik ze gelijk een mooie plek gegeven.

.

.

kussens

.

Ik weet dat ik het nog niet mag zeggen, maar ik ben toe aan de herfst. De tijd van gezellige kaarsjes aan, de blaadjes die zo mooi verkleuren in goudbruin en het moment word nog mooier als je er door heen mag lopen. HO is, ik ga iets te ver, ik heb zelfs al het interieur al een beetje herfst proef gemaakt. De warmere kleuren die ik heb toegevoegd zijn mosgroen, goudbruin, zwart en rood tinten. Wel op een subtiele manier, wit blijft toch altijd mijn basis kleur. Zwart heb ik toegevoegd door zwart wit foto’s door het huis te plaatsten en de rood tinten door de mooie verschillende planten.

Best wel herfstig, ik kan er niks aan doen….

.

tv

unnamed

pasopikprik

planten

.

Herkennen jullie dit gevoel of ben ik de enige?

.

Liefs Sanneβ™‘

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Ik vind je huis er niet superrrrr herfstig uitzien hoor! Het ziet er prachtig uit! Zelf wil ik de zomer nog wel even goed ervaren voordat we de herfst in gaan πŸ˜‰

  • Hihi, ik denk dat meer mensen dat zo ervaren.
   Geef mij de laagjes de warme kleuren en de mooie boswandelingen maar;).
   Dankje wel Marinka voor je lieve woorden.

   Liefs Sanne.

 • Ja, zo herkenbaar! Ik vind de herfst een heerlijk seizoen wat interieur, sfeer en mode betreft. Laagjes, warme tinten, binnen zitten en naar de prachtig gekleurde boom kijken die in de plenzende regen staat.. Heerlijk! Dat mosgroen wekt wel verlangen naar de herfst op. Maar laten we eerst nog even van de zon genieten. πŸ˜‰

  • Ja ik ben het bijna helemaal met je eens Annemijn. Dan geef ik de felle zonnestralen en de warmte aan jou, ik start alvast bij de herfst ;).
   Een hele fijne avond!

   Liefs Sanne.

  • De plantjes hebben alleen nog niet echt prikbeestjes op gegeten…. Maar ze zijn wel erg leuk. Voor jouw hoop ik dat de zomer er nog even is en voor mij mag de herfst al wel weer beginnen :).
   Fijne avond Roelof.

   Liefs Sanne.

 • Haha, nee, ik deel dat gevoel helemÑÑl niet! Voor ij kan de zomer niet warm genoeg zijn en niet lang genoeg duren! Ik droom er stiekem van om ooit nog op een tropisch eiland of in Miami o.i.d. te gaan wonen!

  Maar je huis ziet er prachtig uit, en die herfst komt vanzelf wel πŸ˜‰