Lief kan ook stoer zijn.

Het is een “mooie” dag om lekker achter de pc te kruipen. Weg van de kou en regen. Opzoek naar nieuwe ideeën. Een site waar ik vaak ideeën van krijg is pinterest. Je kunt er zoveel op vinden. Zo ook over het interieur. Ik vind de Scandische stijl ontzettend mooi. Mooi in zijn eenvoud, ik hou er van. Ik heb een paar mooie interieurs gevonden met pastel tinten. De kleurtjes zijn lief maar door de setting vind ik het ook wel een kleine “stoere” knipoog hebben. Deze beelden wil ik graag met jullie delen om een beetje wat kleur aan deze dag te geven.

Veel kijk plezier!

 

Ik vind de zwarte kleur wel erg inspirerend om tussen de pastel tinten te plaatsen. Dit noem ik nou, met een “stoere” knipoog.

Stiekem wel erg gaaf z’n grote plant in je woonkamer. (De bank is van Muuto van het merk rest sofa.)

Ik zou het zelf niet durven om een trend zo duidelijk in je woonkamer naar voren te laten komen. Ik vind het fijn om een trend toe te passen met een paar kleine aanpassingen, zodat je een nieuwe trend weer makkelijk in je huis kunt verwerken. Door bijvoorbeeld een groot marmere blok tegen de muur aan te zetten. Maar natuurlijk ik vind het zeker stoer als je dit wel durft toe te passen.

De afbeeldingen die ik gebruikt heb zijn niet van mij. Dit zijn de sites waar ik ze vandaan heb:

myscandinavianhome.blogspot.se / weekdaycarnival.blogspot.ca / vtwonen.nl / newzealanddesignblog.com / mahalolena.com

Ik ben benieuwd wat jullie van deze stijl/kleuren vinden. Zou jij het toepassen in je interieur?

Liefs Sanne♡

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.