Het Vragenuurtje met LijnLoves

In deze rubriek geef ik jullie om de 2 weken een kijkje in het leven van verschillende ontwerpers, met de dingen die ze doen en leuk vinden en af en toe een klein kijkje in hun huis.

Deze week praat ik met: Marjolijn Sluyer

.

.

.

.

Zou je wat over je zelf kunnen vertellen?

Ik woon samen met mijn man en zoontje in Rotterdam Noord. Waar we alweer 6 jaar met veel plezier wonen met een mooi uitzicht over de stad! Voor de kleine man is het fantastisch dat de dierentuin zowat onze achtertuin is, dat is ook vaak vast prik! Van origine kom ik uit Drenthe, vanuit daar ben ik gaan studeren in Leeuwarden. Toch trok het westen mij meer, daar gebeurde het allemaal! Ik wilde heel graag op een redactie bij één van de (woon)bladen gaan werken. Dit is me deels gelukt, ik heb van een geweldige afstudeerstage mogen genieten bij de Lifestyle redactie van Margriet. Na mijn afstuderen heb ik nog een poosje kunnen assisteren bij verschillende producties erg tof!

.

.

Welke wegen heb je bewandeld tot waar je nu bent gekomen?

Met verschillende marketing communicatie ervaring op zak, bleef het toch kriebelen om voor mezelf te beginnen. Begin 2014 heb ik met mijn vrijgezellen een zeefdrukworkshop gehad, dat was onwijs tof om weer te zeefdrukken! Tijdens de studie is dat enkel een creatieve module geweest. Een vervolgcursus was dan ook snel geboekt. Er waren creatieve ideeën genoeg, de combinatie van thuismoeder en voor mezelf beginnen vielen op dat moment heel mooi samen. Na de zomervakantie in september 2014 ben ik gestart met het vrolijke label Lijnloves. En hoe tof vanaf het eerste begin zijn de Lijnloves producten te verkrijgen bij de Pop-up Store Lost and Found!

.

Wat is het eerste ontwerp waar je erg trots op bent?

De uil was het eerste ontwerp waar ik mee ben begonnen. De Beer met hoed was het volgende ontwerp, die erg goed in de smaak viel bij velen. Een grote compliment kan je niet krijgen natuurlijk!

.

.

Wil je naast je kidslijn ook nog een lijn maken voor volwassen?

Altijd ideeën genoeg, daar moet ik mezelf ook vaak in remmen hoor 🙂 Maar een moeder-kind lijn lijkt me nog wel heel erg leuk!

.

Waar haal jij je inspiratie vandaan?

Mijn radars maken overuren haha overal waar ik ben kan ik inspiratie uithalen. Maar ook veel online, bij vele toffe Instagrammers die ik volg of Pinterest. Vaak vallen eerdere ideeën dan samen met elkaar en vormt het weer een eigen geheel.

.

.

Welke ontwerper(s) inspireert/ inspireren jou?

Jane Foster heeft mij veel geïnspireerd om de stap te zetten om zelf knuffels te gaan zeefdrukken. Verder ben ik serieus heel slecht met namen, oeps!, maar ik wordt veelal geïnspireerd door creatieve mensen om me heen in het dagelijks leven. Ik werk met veel Rotterdamse creatievelingen bij Lost and Found Pop-up Store en bij de Mesh Print Club. Maar ook zeker online heb ik bewondering voor veel mooie merken en de krachtige vrouwen die daar vaak achter zitten!

.

.

Welke stijl kunnen we terug vinden in jouw huis?

De basis is wit, dat geeft mij rust als ik zelf erg druk ben en ik werk veel vanuit huis. Met kleine betaalbare items (praktisch en financieel oogpunt) kan je je huis naar eigen smaak aankleden. Dit verandert bij mij door het jaar heen, sowieso met de jaargetijden haal je toch sneller items in huis wat passend is Welke kleur past het beste bij jou?

..

Welke kleur past het beste bij jou?

Wit eenvoud, daar word ik rustig van, ik ben een druk en chaotisch persoon haha De kleuren die ik daarbij combineer is nu veelal mint en geel. Het liefst zie ik ons interieur nog wat rustiger, maar met een peuter-bijna-kleuter en al het leuks wat er te verkrijgen is loopt ons appartementje aardig vol!

.

Waar zie je je zelf over 5 jaar staan?

Een Cadeau-koffie-kinder winkeltje met atelier/cursusruimte is wel een droom.. Met Lijnloves producten in combinatie met andere mooie passende items. Wie weet!

.

.

Give-away:

.

..

In samenwerking met Marjolijn mag ik deze schattige cactusknuffel weggeven:

Wat moet je doen om deel te nemen aan deze Give-away?

….

  • Instagram: volg @LijnLoves en @Draad_en_Spijker en repost of deel de bovenstaande foto met #LijnenDraad
  • Zet onder de foto waarom je deze leuk cactus zou willen winnen.
  • Zorg ervoor dat je profiel niet op privé staat want dan kunnen wij je deelname niet zien!

.

Je kunt tot en met 12 augustus mee doen. Op 13 augustus maken we de winnaar bekend via mijn blog.

Goodluck!

.

Een kleine binnenkijker bij Marjolijn Thuis:

.

.

.

Dankjewel Marjolijn voor je leuke verhaal en een klein kijkje in je leven.

Zijn jullie ook nieuwsgierig geworden? Neem dan ook eens een kijkje op Marjolijn haar Etsy Shop of op haar Instagram

En iedereen heel veel succes met het meedoen aan de give-away!

.

Liefs Sanne ♡

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.