Ik was in een oogopslag verliefd op ze

Een tijdje geleden ontdekte ik Birgitt via Instagram. Wat een mooi medium om mensen te ontmoeten. Je ontdekt zoveel verschillende mensen die zulke mooie fascinerende dingen maken. Van illustraties tot aan deze prachtige kunstwerkjes, het inspireert mij enorm.

 

..

.

.

Zo blij als een klein meisje in een snoepjes winkel was ik toen het pakketje van Olislagersdesign binnen kwam.

.

.

.

.

Met veel vreugde begon ik het kartonnen pakketje open te maken. Met zorg zijn de kunstwerkjes ingepakt met een persoonlijk bericht erbij. Het papier wat hier voor gebruikt word vind ik echt super mooi, half transparant met witte stukjes papier er tussen door. Leuk en verrast, had het nog nooit op deze manier gezien. Nog meer verrast was ik toen ik het witte papier van de kunstwerkjes af hielt. Ik heb ze in mijn handen (een klein sprongetje).

.

.

 

.

.

.

De kunstwerkjes zijn gemaakt van borduur-ringen met erin geklemd een mooie lap stof. Op de stof zijn de verschillende illustraties gedrukt. Een erg leuk detail zijn de verschuivingen van de kleuren en dan lekker eigenwijs buiten de lijntjes.

.

.

 

.

.

Ze zijn ook makkelijk om in je interieur te combineren. Je kunt uit twee soorten borduur-ringen kiezen, deze licht houten ring of een zwarte. En de illustraties zijn in vele verschillende en mooie kleuren verkrijgbaar, ook in het zwart wit. Ik vind ze zelf ook heel goed in de botanische woontrend van dit jaar passen.

.

Er zijn drie maten ringen.

 • Klein :    +- 11 cm
 • Middel : +- 16 cm
 • Groot :   +- 21 cm

.

.

 

.

.

Olislagersdesign heeft vier categorieën waar je uit kunt kiezen bij de borduur-ringen serie. Vogels, vlinders, insecten en cactussen. Het leuke is dat ze nog meer maakt zoals illustraties van bloemen en ze maakt familieportretten op aanvraag.

Waar kan je al dit leuks vinden?

.

Dit kun je doen op de website van Birgitt Olislager

En ze zijn onder andere te koop in de vestigingen van loods5

.

Zelf ben ik er vandaag ook op uit geweest om mooie foto’s van deze kunstwerkjes te maken. Om je te laten inspireren hoe je ze kunt combineren met je interieur. En stiekem ook wel een beetje omdat ik het zelf ook erg leuk vind om te fotograferen.

.

.

 

.

 

9

.

.

.

.

En zoals ik al zei, ik ben er ook op uit geweest. Lekker in de buitenlucht, het was er schitterend mooi weer voor.

.

.

Enkel:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

.

In een groepje:

.

.

 

.

.

Zijn jullie ook al stiekem verliefd op ze geworden?

Binnenkort kunnen jullie ook het Vragenuurtje met Olislagersdesign vinden op mijn blog.

.

Dankjewel Birgitt voor je prachtige kunstwerkjes, ze krijgen hier zeker een mooi plekje.

.

.

Liefs Sanne♡

 

3 thoughts on “Ik was in een oogopslag verliefd op ze

 1. Hallo Sanne,
  Via de blog van Ageeth (Ogenzalf) kom ik hier bij jou terecht.
  Wat een leuke blog heb je zeg. Ziet er tof uit. Vanaf nu volg ik je dan ook via Bloglovin.
  De kunstwerkjes hierboven zijn prachtig en je maakte er mooie foto’s van.
  Groetjes
  Alet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.