Roodborstje [Free Printable]

Vandaag wat geprobeerd te tekenen. Ook al voel ik me nog niet helemaal fit. Ik had daardoor ook niet zoveel inspiratie totdat ik een mooi vogeltje op de achtergrond hoorde fluiten. Dat maakte het moment een stuk vrolijker. En tadaa daar was de inspiratie om te tekenen. Ja inderdaad een vogel, het Roodborstje was dit keer de gelukkige.

Jammer genoeg had ik nog niet genoeg energie om er meer te  mogen maken, maar wil deze print (free printable) toch graag met je delen. Al vast een kleine knipoog naar de herfst.

.

 

De download link vind je onder de afbeelding. Het is natuurlijk altijd leuk om de poster terug te zien met wat voor leuks je er mee gedaan hebt, gebruik dan de #draadenspijker op social media. Je kunt me ook taggen met @draad_en_spijker op instagram. Ik ben benieuwd!

roodborstje

Poster A4 Roodborstje

.

.

Heel style plezier met de leuke print.

Fijne avond!

.

Liefs Sanne♡

6 thoughts on “Roodborstje [Free Printable]

    1. Wat lief voor je compliment Alet. Gelukkig is de griep weg. Dus daar ben ik echt heel blij mee. Kan ik me weer bezig houden met het interieur, met tekenen en niet te vergeten bloggen ?.
      Fijne avond Alet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.