Shoot challenge 1

Zo als ik je gister avond had beloofd, ik ga een challenge aan van uit het boek Shoot.

Er zijn 31 thema’s “challenge” en vandaag is het KLEUR.

Hoe heb ik dit aangepakt, als eerst gekleurde velletjes papier opgezocht en druk bezig geweest om er confetti van te maken. Als ik aan confetti denk geeft het een feestelijk vrolijk, speels en kleurrijk gevoel, dus dat kan echt niet ontbreken. Alleen feest met kleur vieren kan zeker maar met nog iemand erbij maakt het wel een stuk gezelliger. In dit geval ik heb vandaag kleur aan de dag gegeven met Jip (konijn).  De confetti vloog door de kamer, Jip en ik “danste” er op los. Onder tussen een paar foto’s gemaakt. Vooral van Jip die onder de kleur vreugde zat.

Ik vond het best lastig om dit lieve bewegelijke konijntje op de foto te zetten, maar ik heb mijn best gedaan.

.

Hier de foto + nog 2 extra omdat ik gewoon verliefd op Jip ben.

.

feest2.

Hihi, hallo confetti neusje.

.feest3

.

feest1

.

Best een kleurrijk feestje toch?

 

Liefs Sanne en Jip♡

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.