Shoot challenge 4

Vandaag is het thema  familie.

Ik heb jammer genoeg niet in de buurt familie wonen waar ik deze opdracht bij kan doen, dus vandaar dat ik mijn dichts bijzijnde “familie” heb gefotografeerd. Dat is mijn vriend en de konijntjes, voor de shoot hebben we Jip mee genomen. Dit is ons eerste konijntje.

Ik fotografeer niet zo vaak een portret foto.

Dus ik had me goed in gelezen, in het boek Shoot. Daar stond in dat mensen zich meer op hun gemak voelen wanneer ze zich in de natuur bevinden. Dus dacht ik laat ik daar als eerst maar beginnen. We zijn opzoek gegaan naar een weiland. Gelukkig was het mooi weer vandaag dus de kleuren komen op deze manier nog frisser op je af en geeft het een mooie contrast tussen de portretten en de achtergrond.

.

Hier is de familie foto:

.

ronald&jip.

 

Een hele mooie avond.

 

Liefs Sanne♡

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.