Shoot challenge 6 & 7

Het is je misschien gisteren al wel opgevallen dat ik geen shoot challenge had gepost. Dus dat betekent dat het er vandaag twee worden.

 

Shoot challenge zes:

In deze uitdaging is het thema groot(s).

Ik ben gisteren naar de VT-woonbeurs geweest. De beurs is van zichzelf al groot maar de entree vond ik ook wel groots. Je werd verwelkomt met een heel groot ophangsysteem met allemaal witte linten. Hier kon je niet om heen. Dus deze wil ik graag met je delen.

Het is niet een super scherpe foto, maar ik vind de overloop van de linten zo wel spannender worden vooral onderaan de foto.

De foto:

.

shoot6

.

Shoot challenge zeven:

Op de zevende dag komt het thema lucht te pas.

Toen ik vanochtend wakker werd keek ik naar buiten en alles was mistig (nu nog steeds). Stiekem vond ik dit wel een beetje jammer, omdat je dan weinig kan zien. Maar ik keek wat verder om me heen en zag dat alles een wazige voelt kreeg en de bomen kregen veel meer diepte. Dus eigenlijk een erg mooi effect, wat je niet zo makkelijk ziet als het zicht beter is.

 

Hier is de lucht foto:

.

shoot7

.

Ben je ook al geïnspireerd geraakt om te fotograferen?

Een hele mooie zondag!

 

Liefs Sanne♡

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.