Shoot challenge

Na deze blog zit ik ongeveer op de helft van de shoot challenge. Hoe blij!

Ik moet je eerlijk bekennen dat het nog best wel pittig is met sommige thema’s. Maar ik heb deze week wel weer mijn best gedaan om met drie thema’s aan de slag te gaan.

Dit keer is het thuis, open en schoonheid.

.

.

De eerste foto is thuis.

.

unnamedthuis1.

Wanneer ik van een drukke dag mijn voordeur open doe en de hal binnenstap en doorloop naar de “woonkamer” deur komt er meestal een warm gevoel over mij heen. En vooral wanneer ik dan lekker op de bank kan ploffen, dat is dan voor mij thuis komen. Vandaar dat ik van de deur en het zit gedeelte een foto heb gemaakt, zodat de foto al een klein beetje het verhaal vertelt.

.

Wanneer voel jij je thuis?

.

De volgende foto gaat over open.

.

Vandaag bezig aan de #shootchallenge . Vanavond kan je het eindresultaat zien van de 3 thema's in mijn blog #DIY #interior4all #styling #witwonen #interieur #transparant #theepot #open

.

Bij dit thema heb ik wel even lopen stoeien hoe ik open zou gaan fotograferen. Ik zat als eerst te denken aan deuren die allemaal tegen over elkaar openstaan, waardoor je een mooie doorkijk krijgt. Jammer genoeg is het niet zo heel erg mooi weer daar voor, waardoor de foto donker word. Dus heb daarna de keuze gemaakt om het letterlijk te nemen. De thee deksel is niet dicht maar open. En omdat het een transparante theepot is, vind ik het wel erg mooi om het totaal plaatje ook een transparante look te geven.

.

En de laatste foto heeft het thema schoonheid.

.

unnamedschoonheid1

.

De natuur heeft zo veel schoonheid. En heel toevallig kwam ik deze lieve kleine witte paddenstoelen tegen. Door het “ruwe” structuur van het mos komt de schoonheid van de witte, schone bijna engelachtige paddenstoelen zo mooi naar voren. Toen ik ze tegen kwam voelde het bijna als een betovering.

.

Dit waren de thema’s alweer voor deze week. Ik zal alvast één thema verklappen voor volgende week, dit is klein.

Tot volgende week.

 

Liefs Sanne♡

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.