De week in het kort #3

Het was een week met een lichtpuntje.

Vorige week was ik vergeten te vertellen dat ik die week was begonnen met het drinken van water en thee in plaats van de vruchtensappen en yoghurt dranken. Oke één keer in de week mag ik een dag zonderen, maar de andere zes dagen aan de water en thee. Er zit toch wel heel veel suiker in dit soort drankjes. En aan gezien het mij nooit lukt om mijn eetpatroon in één keer om te gooien, wil ik het nu heel graag in stapjes doen. En inderdaad het water/ thee drinken is de eerste stap. Vorige week ging het al ontzettend goed, alleen één dag ben ik buiten mijn boekje geweest. Gelukkig had ik de draad weer op gepakt en het gaat nu weer de goede kant op. Na drie maanden wil ik weer een nieuw stapje toevoegen. Maar nu eerst hier aan wennen en hopelijk zit het na drie maanden zo in mijn systeem dat het normaal is om te doen.

Buiten een kleine misser deze week, mag ik zeggen dat ik een nieuwe camera heb. Mijn vorige was stuk gegaan. Wat een gemis was dat. Donderdag middag kreeg ik de Nikon D3200 bij mij thuis toe gestuurd, wat een feest. Jammer genoeg kon ik er niet gelijk mee aan de slag omdat het al snel vrij donker was, je raad het al de volgende dag was het tijd om te fotograferen. Ik merk nog wel dat ik de technische knopjes nog wat beter moet leren kennen. Ik fotografeer eigenlijk altijd op gevoel (wat ook goed is), maar het is ook handig om handige tools te leren. Dus daar ben ik deze week mee bezig geweest.

Nog 1 plaatje van vanmiddag, maar dan van verder weg . ____________________________ Een heel mooi weekend. Gaan jullie nog wat leuks doen? _______________________________ #DIY #styling #interior4all #interior2you #witwonen #interieur #teatime #eetgedeelte #interieurstyling #wonenmetkleur #grid

DSC_0186 (1)

Een mooie zondag iedreen . #DIY #interior4all #styling #witwonen #interieur #flowers #hyacinten #serax #storytiles #studioelkevandenberg #grid #interieurstyling

 

 

Buiten dat hebben Ronald en ik ons een aantal weken geleden ingeschreven bij stichting Knip en daar was afgelopen woensdag onze eerste cursus les van. Het is altijd handig om nieuwe dingen bij te leren qua administratie, belastingen enzovoort. En ik moet je zeggen dat ik blij ben dat we dat gedaan hebben. Vreemd genoeg krijg je dit niet op school en van mijn ouders heb ik er eigenlijk ook niet echt iets van mee gekregen. De eerste les is geweest, het was meer een kennismakingsles, maar heb wel het gevoel dat het elke week erg leerzaam zal worden. Dus ik ben benieuwd.

stichtingknip

En Linda (persoonlijke begeleider) was vrijdag geweest, om de vragen te bespreken die ik die week had ingevuld. Er zijn veel goede dingen in uit gekomen. Maar ik vond het best wel moeilijk om mijn passie te om schrijven, omdat ik al snel uit kwam bij mijn hobby’s. Dus daar zijn we verder op in gegaan en naar mate begon het kwartje te vallen (eigenlijk wat je diep van binnen allang wist). Mijn passie is andere inspireren en motiveren door mijn eigen interesses te delen, waardoor mensen andere inzichten krijgen. Vandaar dat ik ook heel graag blog. Wat fijn al die inzichten.

Ho ja en ik heb nog een leuke serie ontdekt op Netflix, New Girl heet het. En ik denk dat ik hier vanavond ook maar weer eens naar ga kijken.

 

 

Een mooie avond!

Liefs Sanne♡

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.