Weg dromen in je hangstoel

 

Een paar weken geleden kwam ik in contact met Maurits van Tropilex en mocht ik een hangmat uit de collectie gaan testen. Hoe leuk is dat. Wanneer je aan hangmatten denkt dan denk je al snel aan de zomer en buiten. Jammer genoeg kon ik hem buiten nergens aan bevestigen. Wat ik ontzettend jammer vond, want ze geven een mooie sfeer in je tuin. Maar toen ben ik gaan nadenken over wat ik er anders mee zou kunnen doen.

Tegenwoordig willen we binnen naar buiten betrekken, maar hoe leuk is het wanneer je dit anders soms bekijkt. En dit heb ik gedaan, de hangstoel krijgt bij ons een plekje binnen in de woonkamer. Hoe fijn is het wanneer je even rustig in je hangstoel op een slechte of een winterse dag een boek kan lezen met een zomers tintje. Daar kan toch niet veel tegen op. Zo gezegd zo gedaan. We hadden er alleen nog een extra hangsysteem voor nodig om hem aan het plafond te bevestigen, maar met wat hulp van een goede boor en mannenkracht ging dit erg makkelijk. Dan de hangstoel nog aan het hangsysteem koppelen en hij was klaar voor gebruik.

DSC_0562

Buiten dat je er fijn in weg kunt dromen, geeft het je ruimte een speelse onvoorspelbare twist. Zeker een aanrader voor in je interieur, het zou ook erg leuk zijn in je slaap- of kinderkamer.

Ik heb gekozen voor een crème kleur, omdat dit mooier in onze kleuren pallet past, maar Tropilex heeft nog veel meer kleuren en printjes in verschillende varianten. Het is zeker een kijkje waard.

DSC_0558DSC_0557

 

Waar zouden jullie hem ophangen?

Liefs Sanne♡

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Hé Sanne . Wat staat hij….of eigenlijk is het hangen… mooi in jullie kamer. De kleur past er ook helemaal bij. Aangezien wij een ruime tuin hebben en zelfs een pergola zal ik hem daar een plekje geven . Alleen zal er zelf helaas niet in kunnen liggen want dan kom ik er nooit meer uit? Groetjes Rietha