FEEST: 1jaar Draad en Spijker

Hiep hiep HOERA!

Ik mag je verklappen dat ik vandaag één jaar besta met de blog. En dat mag gevierd worden!

feest2

Ik moet je wel wat verklappen. Officieel was ik al begonnen met bloggen op 1 januari 2015, maar omdat het toen niet zo goed met mij ging had ik dat maar heel kort volgehouden. Maar op deze dag heb ik het vorig jaar het weer op gepakt en doe het nog steeds met veel plezier.

De hoogtepunten van dit jaar, is dat ik mooie samenwerkingen heb mogen aangaan met verschillende ontwerpers en winkels. Maar ook dat ik in de krant heb mogen staan van Emmen.nu en dat VTwonen mij een bericht gestuurd heeft of dat ik mee wil doen aan het bloggersmagazine die in augustus uit komt. Hier kon ik natuurlijk geen nee op zeggen. Dus daar ben ik heel erg benieuwd naar.

Maar we hebben ook hoogtepunten in de blogs de drie best bekeken blogs van het afgelopen jaar waren:

  1. Mijn top vijf vernieuwende producten op Show-up
  2. DIY bloembol aankleden
  3. Het vragenuurtje met Dendennis

De afgelopen weken ben ik iets rustiger met het bloggen, dit komt omdat ik het erg druk ben om aan mezelf te werken. En het werkritme weer op te bouwen en uit eindelijk op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Maar ik ga mijn best doen, om weer mooie nieuwe ontwerpen te vinden en leuke DIY’s te maken en weer meer te gaan bloggen.

 

Met een feestje kan een cadeau natuurlijk niet ontbreken. En in samenwerking met Eyoba mag ik daarom ook iets leuks weg geven. En dat is een waardebon van 50,-. Hoe leuk is dat om zelf een cadeau uit te zoeken. Er is genoeg keuze. Dan hoor ik je denken:’Hoe kan ik meedoen?’. Door:

  • Volg @Eyoba en @draadenspijker op instagram
  • Zet een leuke reactie onder het één jarig jubileum filmpje en tag minimaal twee vrienden in de reactie (p.s. Misschien weet je al wat voor moois je graag wilt hebben, het is leuk als je het mij laat weten).
  • De winnaar maak ik bekend op 26 juni 2016, dit doe ik op instagram.

 

Heel veel succes en een mooie dag vandaag.

Liefs Sanne♡

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.