Schoonheid in een klein gebaar

Tijdens het bezoek begin dit jaar van Show-Up, kwam ik Kesemy Design tegen. Ik werd verrast door de lieve gebaar makende bordjes, genaamd: ‘Say it on a plate’. Deze kan je leuk als cadeau gebruiken of met een lieve tekst aan iemand geven die je bijvoorbeeld een hart onder de riem wilt steken. Buiten deze bordjes heeft Kesem nog veel meer leuke producten, zoals vazen, huisjes, maar ook sieraden. Eigenlijk genoeg om je ogen uit te kijken! De producten worden gemaakt van natuurlijke materialen zoals bijvoorbeeld keramiek en klei. Ze worden allemaal met de hand gemaakt, waardoor elk product uniek is van elkaar. In haar designs vind je de woorden eenvoud, schoonheid en functionaliteit terug.

kdesign

Ik heb twee producten in mijn interieur mogen ontvangen, dat zijn de Amsterdam houses en de prints op hout, genaamd ‘Canal houses’. De Amsterdamse huisjes zijn super schattig en geven een hoekje in je interieur een vrolijk tint. Voor mij geeft het een lief klein geluksmomentje, waar door ik even een glimlach op mijn gezicht krijg. Wat design we allemaal niet met je kan doen.

DSC_0655_6DSC_0642_6

Als je van posters/ mooie prints houd dan kunnen de Canal houses niet ontbreken in je interieur. Ze worden meestal gemaakt van gerecycled hout. Door de geometrische vormen worden de stedelijke omgeving en landschappen uit Amsterdam op een eigentijdse manier verwoord. Erg leuk gedaan.

DSC_0649_6

En een klein nieuwtje, Kesemy Design is verhuist met haar winkel naar de Nieuwmarkt in Amsterdam. Het is zeker een bezoekje waard, wanneer je in de buurt bent.

Liefs Sanne♡

 

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.