Genieten in vuur en vlam

Jammer genoeg is het nog niet echt een mooie zomer. Het lijkt eerder herfst met al dat regen. Van mij hoeft het ook niet heel warm te zijn, maar een zonnetje en een fijn briesje daar kan ik wel erg van genieten.

De dagen dat het mooi weer is springt gelijk de vakantie modus aan, luchtige kleding, zonnebril, koude drankjes en wat ook zeker niet mag ontbreken is de barbecue.

Als je aan de zomer denkt dan komt de laatste vast en zeker wel bij je naar boven. Lekker gezellig en genietend eten met vrienden of gewoon fijn met je familie/ elkaar.

DSC_0707 Ik moet je eerlijk bekennen dat ik die extreme barbecue smaak helemaal niet lekker vind. Dus zijn we opzoek gegaan naar een barbecue, die er natuurlijk mooi uitziet maar ook het aller belangrijkste dat het eten er goed van gaat smaken.

Mijn vriend is zelf kok en zo af en toe mag hij wel eens op evenementen met barbecues werken en zo ook met The black Bastard. Het vlees wat daar van afkomt is zo mals en heeft geen extreme barbecue smaak, Doordat je alles kan regelen door middel van de luchttoevoer boven en onderin de barbecue en dat het keramiek de warmte mooi geleidt. Wat een mooie subtiele smaak geeft het dan aan je producten.

Ik kan je vertellen wij zijn om! Nadat wij met de broers Jeroen en Martijn in gesprek kwamen hebben wij de maat small in huis gehaald. Niet te groot, waardoor je hem makkelijk kunt verplaatsen. Deze barbecue ’s zijn van keramiek gemaakt en zijn daardoor ook niet een van de lichtste, maar wel super mooi.

DSC_0683

Wij hebben er thuis ook al een keer op mogen grillen met het mooie weer een paar weken geleden, we hadden er toen huisgemaakte hamburgers en gemarineerde kip op gebakken. Dat was smullen!

Ik had mijn favoriete burger met kip ook gemaakt. Heel gemakkelijk te maken. Natuurlijk met een lekker gekruide kipfilet, avocado, ui, tomaat, sla en mayonaise. Als ik er aan terug denk begin ik er weer helemaal zin in te krijgen.

DSC_0723DSC_0695

Als je opzoek bent naar een goede barbecue dan is The Black Bastard zeker een aanrader!

 

Hopelijk komen er snel weer mooie en zonnige dagen aan.

Liefs Sanne ♡

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.