Rijst, suiker, kokos, bloem waar kan ik het in kwijt?

Voorraadpotten je kunt er niet genoeg van hebben. Voor elk product een nieuw potje. Vaak heb je veel standaard niets zeggende potten in voorraad kasten staan, want die durf je meestal niet op een wandplank te presenteren. Vandaar dat ik het liefst alles achter de deuren verstopt wilt hebben. Is hier een mooiere oplossing voor? Ja zeker, dat is de Spoonless voorraadpot van het merk Menu. Ik kwam deze mooie voorraadpotten al een paar keer eerder tegen via het web en social media. En hij bleef maar door mijn hoofd heen zweven.

prodotti-176807-relf8db3920dbf2472c952a9c6b8d59e881

Totdat ik afgelopen week een mail van Mister Design kreeg, ofdat ik het leuk zou vinden om met dit bedrijf samen te werken. Hier hoefde ik niet lang over na te denken. Als je houd van design (zoals ik) dan is dit de winkel/ webshop waar je je geluk in op kan. Ik kon tussen een paar producten kiezen en ja daar stond deze mooie voorraadpot van Menu ook in vermeld. Ik kon mijn geluk niet op. Gisteren dit product gelijk besteld en vandaag al in huis. (Wanneer het product op voorraad is en voor 16:00 uur hebt besteld dan heb je de bestelling de eerst volgende werkdag al in huis.) Hoe fijn is dat.

Nu dat ik de Spoonless (ontworpen door de designer Murken Hansen) beter kan bekijken, ben ik wel blij verrast. De vormgeving is strak met een leuke twist, doordat er een schenktuitje aan zit. Erg handig om bijvoorbeeld rijst of suiker te schenken. Het ontwerp ziet er clean en stevig uit, maar door de deksels van het materiaal kurk te gebruiken geeft dit een verrassende stoere touch. Ik hou ontzettend veel van de basic woonstijl, dit zie ook bij ons in de woning terug komen. En de Spoonless vind ik heel mooi in deze stijl passen, door zijn pure eenvoud van het ontwerp. Ze zijn te verkrijgen in drie kleuren: ash, Pale Green en in Carbon. Ik heb zelf voor de kleur ash gekozen, dit is een verzachte grijze tint. Ik heb hier voor gekozen, omdat ik veel van veranderen hou en grijstinten kun je met alles altijd wel fijn combineren.

spoonless8

En deze voorraadpot hoef je niet meer te verstoppen achter de deuren, deze mogen gezien worden. Bij ons komt hij dan ook op de wandplank te staan in de keuken. Ook is het leuk om de Spoonless te gebruiken wanneer er visite is. Ik vind het wel leuk om met mooi design een beetje mee te pronken. En wanneer je het zonde vind om hem te gebruiken, voor de sier staat deze voorraadpot ook erg fijn.

spoonless6

spoonless1

 

Liefs Sanne❤

 

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.