Handig en ó zo leuk.

Eind november, wat gaat de tijd toch snel. Dit is het moment wanneer mijn kerstkriebels zich niet meer kunnen inhouden en de woonruimte al beetje bij beetje word gevuld met kerst posters/ accessoires en winterse planten. Ook begin ik al te bedenken wat gaan we doen met de kerst en dan wat gaan we eten. Voor veel mensen een klein paniekmomentje. Dit kan ik je jammer genoeg niet helmaal afnemen. Maar wanneer je goed voorbereid bent, dan ben je al halverwege. Vandaar dat ik alvast een kerstontbijt voor je heb gestyled, om alvast wat ideetjes op te doen. Deze keer niet over de top, maar juist heel subtiel. En wat ik erg handig vind om bij een ontbijt te gebruiken dat is de Rotary Tray Opberger van het merk Vitra (ontworpen door de designer Jasper Morrison). Dit is een etagère met twee niveaus. Het leuke is dat je de bovenste laag kunt draaien in de richting die jij graag wilt zien. Dit geeft een speels effect op het product. Op deze etagère kan je veel diverse etenswaren presenteren, dit zou brood kunnen zijn, maar ook fruit of gezellige kerst koeken. Of te wel erg handig, buiten dat staat het ook nog eens erg leuk op je mooie gedekte tafel. Er is ook zoveel mooie en praktische Design servies & Textiel te vinden om de tafel te dekken! bijna te moeilijk om een keuze te maken.

 

vitratry1a

vitra4a

Dan hoor ik je denken is deze etagère alleen handig voor het ontbijt of lunch? Zeker niet, hij is ook leuk om te gebruiken om je mooie woonaccessoires er op te laten stralen, of om je sierraden er op te bewaren. Of om een aantal kaarsen er op te zetten, erg gezellig voor deze koude periode. Eigenlijk kun je hem voor veel manieren gebruiken. De Rotary Tray Opberger is gemaakt van ASA-kunststof en is daarom ook makkelijk om schoon te maken en kan daardoor ook tegen een klein stootje.

Ik heb zelf gekozen voor de kleur ijsblauw, omdat deze kleur op dit moment een accent kleur is in onze woonruimte. Maar wanneer deze kleur niet bij je past dan zijn ze ook bij MisterDesign te verkrijgen in baksteen (rood), zacht roze, teak bruin en wit. Fijne tinten om makkelijk te verwerken in je interieur.

vitra3

Hopelijk heb ik je een beetje geïnspireerd voor de drukke feestdagen.

Zijn jullie ook al begonnen om de kerst in huis te halen?

 

Een mooie dag vandaag.

 

Liefs Sanne❤

 

Deze blog is geschreven in samenwerking met MisterDesign. De blogposts die ik schrijf in samenwerking bevatten een eerlijke review en werk ik alleen samen met bedrijven en merken die echt bij mijzelf en mijn blog passen.

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.