Terug van weggeweest [+ give away]

Ik denk dat ik wel mag zeggen dat de wandhanger wel één van de musthaves is van dit jaar. Je komt ze in veel mooie varianten tegen, de één nog mooier dan de andere. En ouderwets? Dat zijn ze al een tijdje niet meer!

Het fijne van een wandhanger is dat ze je muur meer warmte geven. Dit komt door het wol/ draad waarmee een wandhanger word gemaakt. En die warmte wil ik ook graag voelen op de slaapkamer. Niet zolang geleden hebben we de slaapkamer een nieuwe uiterlijk gegeven. Het enige wat er nu nog moet gebeuren is om er nog mooie meubels en accessoires in te plaatsten. En dus ook een wandhanger, hier ben ik heel blij toevallig tegen aangelopen toen ik aan het rond snuffelen was op Etsy. Hier kan je heel veel diverse producten vinden die met de hand zijn gemaakt.

wandhanger2a

Zo kwam ik het merk Studio VerSie tegen, van de ontwerpster Vera. Haar account ziet er verzorgd uit en de producten zijn om te knuffelen, zo aaibaar. Ook de prints die ze verwerkt in de wandhangers zijn speels en van deze tijd en ze worden met de hand geweven. Nog een van redenen waarom deze mooie hangers nog meer liefde verdienen.

Ik heb zelf twee wandhangers gevonden. Inderdaad één voor op de slaapkamer, dit is de regenboog en één voor op de werkkamer en deze is meer grafisch vormgegeven. Het leuke is dat ik ook één van deze twee mag weggeven, met kleur naar keuze. Hoe gaaf is dat? Dan hoor ik je denken hoe kan ik meedoen? Dit zal ik je hieronder uitleggen.

wandhangera

wandhanger1a

 

Give away

Op 1 januari 2017 bestaat mijn blog alweer twee jaar, daarom ga ik deze aankomende weken leuke give away’s weggeven.

En als eerste start ik deze give away samen met Vera van Studio VerSie.

Wat moet je doen?:

 • Volg @studioversie en @draadenspijker op instagram.
 • Tag 2 vrienden die je deze wandhanger ook gunt en laat ons weten onder de Instagramfoto waarom jij deze wandhanger verdient.
 • De winnaar maak ik bekend op woensdag 7 december.

Een extra lootje verdienen?

 

Laat dan een reactie met je instagramnaam achter onder deze blog.

Heel veel succes en een mooi weekend alvast.

Liefs Sanne♡

 

2 thoughts on “Terug van weggeweest [+ give away]

  1. Wat leuk dat je meedoet Elise!
   Kon je ook al zo moeilijk kiezen? Of wist je het gelijk?

   Nu hard duimen.
   Toi toi toi.

   Liefs Sanne❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *