Rollend het oude jaar uit.

Vanavond is het zo ver, dan word de lucht versierd met veel mooie gekleurde vonken. En tosten we met een glas champagne (mijn traditie is een glas met kinderchampagne) en een lekkere oliebol op het nieuwe jaar. Met deze dag zou je niet zo snel denken aan een keukenrolhouder, maar met al die oliebollen of appelflappen is het toch wel erg fijn wanneer je keukenpapier bij de hand hebt. En hoe leuk is het dan wanneer je een mooi design kookgerei hier voor hebt. Ik vind het zelf altijd mooi om te zien als het klopt qua styling.

Zo kwam ik uit op de Porter keukenrolhouder van het merk HAY (dit design is ontworpen door de ontwerper Shane Schneck). Deze is strak en eenvoud in zijn design, met toch een speelse twist. Je kunt de bovenkant draaien als een rechte staaf, maar je kunt hem ook zo neerzetten zodat er een knik aan het uiteinde ontstaat waardoor de keukenrol goed op zijn plek gehouden word. Buiten dat ziet het er ook nog eens leuk uit en de Porters zijn in diverse kleuren te verkrijgen. Leuk als je er een paar op een rij hebt staan.

Qua kwaliteit ben ik vol lof. Het is een stevig ontwerp en zeer praktische. Volgens mij kan je er jaren meedoen, ook omdat het design een tijdloos ontwerp is, maar ook omdat hij wel tegen een stootje kan.

Buiten dat de keukenrolhouder leuk staat op je tafel naast al het lekkers, staat hij natuurlijk het hele jaar door mooi in je interieur.

 

Voor vanavond en het komende jaar wil ik al mijn trouwe lezers en volgers een ontzettend mooi nieuw jaar toewensen. Met heel veel liefde, gezondheid en lach rimpeltjes. Hopelijk mag het een jaar worden waar meer vrede en rust is dan het afgelopen jaar.

De oliebollen zijn gebakken en dan straks gaan we smullend het jaar uit.

Liefs Sanne❤

 

Deze blog is geschreven in samenwerking met MisterDesign. De blogposts die ik schrijf in samenwerking bevatten een eerlijke review en werk ik alleen samen met bedrijven en merken die echt bij mijzelf en mijn blog passen.

 

 

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.