DIY: Bloembol inpakken

Gek genoeg krijg ik altijd rond deze periode zin in het voorjaar. Best gek want de winter is nog maar net begonnen, maar kan ik mezelf niet inhouden om de kleuren weer te voorschijn te halen in het interieur, maar ook de bloembollen! Alleen de geur al van bijvoorbeeld de Hyacint, daar knap ik al helemaal van op!

Buiten dat je de bloembollen in mooie potten kunt presenteren, heb ik het deze keer eens anders gedaan. Zoals je misschien al wel van mij weet is dat ik van snelle en makkelijke DIY’s hou. Zo ook deze keer! Nu om je bolletjes op een leuke manier te laten stralen.

Wat heb je nodig:

  • Bakpapier
  • Touw
  • Schaar

Hoe ga je te werk:

Uit één vel bakpapier kan je twee potjes met bolletjes aankleden. Je knipt uit dit vel vier vierkanten. Dan pak je twee vellen voor één potje. Deze leg je op elkaar neer, dit hoeft niet precies op elkaar, zo krijg je juist een speels effect. Dan zet je het potje met de bolletjes in het midden van het vierkanten twee vellen en vouw je het bakpapier om het potje heen, totdat jij denkt dat het er mooi genoeg er uitziet. Dan knip je een touwtje af en bint je het papier vast aan het potje. Dan kan deze DIY al klaar zijn, maar vind je het iets te rommelig dan buig je de punten van het papier naar binnen en klaar is je potje om een mooi plekje in je interieur te krijgen.

Het is ook leuk om deze onder een stolp neer te zetten (wel moet je soms even de stolp er vanaf halen om het plantje wat lucht te geven). En wat ook leuk is om te doen, om je bloembolletjes in een mooie drinkglas te zetten.

Hoe leuk staan je bolletjes nu in je interieur en ook nog eens snel gedaan, met de materialen wat je eigenlijk altijd wel in huis hebt liggen.

Wat is jouw favoriete bol soort?

Liefs Sanne❤

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.