Als een vis in het water

De winkel &Klevering leerde ik kennen toen ik een vriendin af en toe hielp in een ijswinkel. Steeds toen ik vanaf het station naar de ijswinkel liep kwam ik langs deze mooie winkel, met producten wat ik voor een groot deel wel heel graag (toen nog) op mijn kamer wou hebben staan. Natuurlijk was mijn kamer daarvoor veelste klein. Nu een paar jaren later, heb ik (samen met mijn vriend/verloofde) een groter huis. Beschikbaar voor meer mooie producten, het jammere is wel dat ik voor de liefde hier in Emmen terecht ben gekomen en Emmen “snik snik” geen &Klevering store heeft. Maar gelukkig hebben ze wel een fijne webshop, met al hun pracht en praal!

Zo kwam ik daar de vis borden tegen uit de nieuwe collectie, deze bestaat uit een kreeft en zeven vissen die allemaal uniek zijn omdat ze met de handgemaakt worden (deze zijn ontworpen door Anouk, dit is de favoriete ceramiste van &klevering). Ook hebben ze vrolijke kleuren en staan mooi in de zonnige periode die er weer aan begint te komen. De borden kan je gerust in de vaatwasser zetten, en zijn dus makkelijk om schoon te maken.

De borden zijn leuk te gebruiken voor bijvoorbeeld feesten/ verjaardagen, maar ook om een vis menu op te presenteren. Wij gebruiken ze zelf op een hele andere manier! We vinden ze zo mooi, dat we het zonde vinden om ze in de kast te zetten. Dus hebben we besloten om de kreeft en de vis aan de muur te bevestigen. De kleuren van de borden komen mooi overeen met de kleuren van het nieuwe plan voor in het interieur (die we nu tot nu toe nog half hebben klaar gemaakt. Gelukkig gaat dit ook niet zo lang meer duren voordat alles beneden klaar is zoals we graag willen.). Ook kan je deze borden goed combineren met andere kunstwerkjes. Waardoor je nog een grotere gebaar kan maken op de muur.

Nu dat alles op de muur hangt, ben ik ontzettend blij met het eindresultaat. Hoe vind jij het geworden?

En heb je al een favoriete vis gevonden?

 

Liefs Sanne

 

Deze blog is geschreven in samenwerking met &Klevering. De blogposts die ik schrijf in samenwerking bevatten een eerlijke review en werk ik alleen samen met bedrijven en merken die echt bij mijzelf en mijn blog passen.

 

 

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Wat een mega lief compliment Rensina.
   Dank je wel!

   Ja die kreeft is ook super leuk, dit is ook wel mijn favoriet. Maar wanneer je er een paar bij elkaar zet is het ook wel erg gaaf!

   Liefs Sanne