Opgeruimd staat netjes!

De afgelopen tijd ben ik in een opruimbui, her en der zie ik spullen liggen die daar niet horen te liggen. Ik hoor je denken dat je bij mij op de foto’s nooit verslingerde spullen voorbij ziet komen, maar achter de schermen ziet het er iets anders uit dan op de opgeruimde plaatjes. Maar nu wil ik dit wel meer gaan realiseren zodat er geen hoekjes meer te zien zijn die er niet zo netjes uit zien. Iets wat er teveel slingert in huis zijn bijvoorbeeld mijn sieraden. Dan denk je inderdaad aan een juwelen box, maar die vind ik tegenwoordig veelte tuttig voor bij ons in het interieur. En laat ik nu net weten dat ze bij één van mijn favoriete design merken Menu een ontzettende mooi juwelen box hebben. Ik vind het ontwerp tijdloos, maar ook eigentijds. Ik vind hem zelf heel erg mooi passen in een basic, Scandinavisch maar ook in een klassiek interieur. Tegenwoordig zie je vaak dat er met veel stijlen doorelkaar heen word gestyled, dus eigenlijk kan je deze Jewellery Box ( die ontworpen is door Theresa Arns) eigenlijk ook in elk interieur wel kwijt. Buiten dat zijn ze er ook in twee kleuren, de kleur die ik heb (hout) en de zwarte kleur.

 

 

Buiten dat deze erg mooi is vind ik het ook een handig design. Zoals bij elke juwelen box zitten er vakjes in waar je dan je sieraden in kan leggen maar ook een spiegel. Maar deze design spiegel is los van het “bakje”, zodat je deze makkelijker kan pakken/ gebruiken. En wanneer je de box wilt opruimen in de kast, dan haal je de spiegel van de houder af en leg je hem in het bakje om het af te sluiten. Ik vind het zelf mooier om hem op je bureau te laten staan bij bijvoorbeeld je parfum of make-up in de slaapkamer dan hem te verstoppen in de kast. Buiten dat je er je sieraden in kan doen, zou je er ook voor kunnen kiezen om er make-up of andere accessoires in te leggen natuurlijk!

 

 

Weet jij al waarvoor je deze mooie Jewellery Box van Menu zou willen gebruiken?

Liefs Sanne

 

 

Deze blog is geschreven in samenwerking met MisterDesign. De blogposts die ik schrijf in samenwerking bevatten een eerlijke review en werk ik alleen samen met bedrijven en merken die echt bij mijzelf en mijn blog passen.

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.