Tuin inspiratie 2017.

Wat mogen we toch al een lange tijd genieten van dit mooie weer terwijl de officiële zomer nog niet eens begonnen is! En wanneer het mooi weer is wil je natuurlijk ook in je achter- voortuin kunnen zitten. En ik begrijp ook dat je graag een rustige, gezellige plek wilt creëren waar je heerlijk kunt ontspannen. Maar ik hoor je denken dat word een grote uitgave, dit hoeft natuurlijk niet zo te zijn. Je moet alleen even weten waar je het allemaal kunt kopen.

Tot mijn leuke verbazing zag ik dat ze bij de JYSK ook echt mooie meubelen en accessoires verkopen voor in je tuin. En ook nog eens met hele fijne prijzen.

Binnen in het interieur hou ik van een speelse basis en voor buiten ben ik echt een romanticus maar wel gecombineerd met strakke lijnen! Wat niet kan ontbreken in onze tuin zijn natuurlijk de bloemen, maar ook zeker mag de moestuin niet vergeten worden. Dat laatste hou ik wel meer uit het zicht van het lounge gedeelte. Je wilt natuurlijk wel echt tot rust kunnen komen op deze plek. In plaats dat je je druk gaat maken over de paar vergeten onkruidplukken die je nog verslingerd ziet staan in je tuin.

Nu hebben we al wel een over de top romantische tweezitter gevonden samen met een vloerkleed die een mediterraans tintje heeft. Het enige wat ik nu nog mis is de balans tussen romantisch en de strakke lijnen! Zo kwam ik de kuipstoelen (genaamd: Varming) tegen bij JYSK, die passen door zijn eenvoud mooi in een moderne tuin, maar door de ronde vormen kan je hem ook erg goed combineren met andere stijlen. Ook erg belangrijk, ze zitten ook nog is heerlijk! Daarbij hebben we ook gekozen voor mooie  sierkussens om het een huiselijk effect te geven.

 

 

En ja dan is het tijd om de tuin aan te kleden, stiekem wel één van de leukste momenten van je plan. Om binnen toch een beetje door te voeren naar buiten werk ik met een oud roze accent kleur. Dit komt terug in de kussens, maar ook in de plantenbakken. Wat we ook echt nodig hadden was een schaduwdoek. Anders is het echt te warm in onze achtertuin en kun je er echt niet zitten!

 

 

Nu hebben we voor twee Varming kunststof stoelen, drie kussens, een schaduwdoek en een grote zwarte lantaarn nog maar net honderdvijftig euro uitgegeven. Geen geld toch?!

De tuin is nu zomerklaar en wat een fijne plek is het loungegedeelte geworden! De accessoires maken het helemaal af en het voelt alsof je in een tweede woonkamer zit!

 

Welke producten zou jij hebben uitgekozen voor in je tuin?

 

Liefs Sanne

 

 

Deze blog is geschreven in samenwerking met JYSK. De blogposts die ik schrijf in samenwerking bevatten een eerlijke review en werk ik alleen samen met bedrijven en merken die echt bij mijzelf en mijn blog passen

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.