Meer kleur in huis

Nu dat het beneden zo goed als klaar is, is het tijd voor de bovenverdieping! En dan willen we als eerst de hobby kamer gaan aanpakken. En nu borrelde de kleur geel al een hele tijd door mijn hoofd. Dan begrijp je dat ik daar iets mee moet doen en inderdaad deze hoofdkleur ga gebruiken voor de hobbykamer in wording.

Op dit moment heb ik het moodboard al gemaakt in de sfeer die ik in de kamer wil gaan aanbrengen. Natuurlijk komt het hout weer terug in deze ruimte, dit is toch wel echt de rode draad door ons huis. Nu dat ik de sfeer van de kamer weet, ben ik stiekem al wel aan het rond kijken naar wat voor mooie meubels/ producten er in kan komen te staan.

 

 

Zo kwam ik een gave design tafellamp tegen bij Mister Design en je raad het vast al wel, ook in de kleur geel! De kleur is wel iets feller dan dat ik de muur wil gaan schilderen, maar het is juist leuk om met diverse tinten van de zelfde kleur te werken. Dit geeft meer diepte in je interieur en een speelse knipoog.

De lamp die ik tegen kwam is van Foscarini en ze noemen hem de Binic tafellamp (deze is ontworpen door Ionna Vautrin). Het is een tijdloos ontwerp met strakke ronde vormen. En door zijn voormaat vind ik hem stiekem ook wel een beetje schattig! Eigenlijk een makkelijk ontwerp om in diverse stijlen te combineren. Ook al heeft hij echt een retro uiterlijk. Niet alleen door zijn vorm, maar ook door dat de Binic tafellamp in diverse kleuren te verkrijgen is.

 

 

Een leuk weetje over de naar van deze lamp: Binic. Dit is de naam van een vuurtoren in het Franse plaatje Franse Bretagne. Ionna Vautrin en Foscarini zijn hier opgekomen omdat het ontwerp ze doet denken aan boten of schepen.

Ik kan niet wachten totdat de kamer klaar is en dat dit sfeervolle lampje kan stralen op het bureau. Voordat dit kan gebeuren moet er nog veel opgeruimd en geschilderd/ behangen worden. Hopelijk hebben we de kamer dan in de herfst klaar.

 

 

Ben jij ook al zo verliefd op dit design en in welke keur zou jij de Binic willen laten stralen?

 

Liefs Sanne

 

 

Deze blog is geschreven in samenwerking met MisterDesign. De blogposts die ik schrijf in samenwerking bevatten een eerlijke review en werk ik alleen samen met bedrijven en merken die echt bij mijzelf en mijn blog passen.

 

 

 

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.