Zachte vormen

De hobbykamer is nu bijna klaar. Nu willen we graag nog een zitplek creëren, waar je bijvoorbeeld fijn een boek kunt lezen of een inspirerend tijdschrift. Op dit moment zijn alle vaste vormen in de ruimte al langwerpig en recht. Ik wil daarom de ruimte juist iets spannender maken, door een andere vorm hierin toe te passen. Hierdoor wordt het geheel net wat speelser en niet zo vanzelfsprekend. Je komt dan inderdaad al snel uit op een hocker of fauteuil. Buiten dat de hockers super handig en fijn zijn wanneer je thuiskomt en lekker wil gaan bankhangen, geven ze ook veel sfeer aan je ruimte! Je heb ze in veel maten en verschillende kleuren. Nu wil ik graag een groter formaat, waar je ook goed op kunt zitten. Ik weet dat Sofacompany ontzettende mooie en fijne banken verkoopt. Daarnaast hebben ze ook veel meer in hun assortiment, zoals salontafels, daybeds, stoelen, maar ook hockers. Ik ben echt fan van Sofacompany! Dit komt doordat het assortiment van deze tijd is, met een Scandinavische tintje. Erg fijn is dat de prijs-kwaliteitverhouding goed in balans is. De meubels zijn ook nog eens mooi geprijsd en betaalbaar. Het liefst heb ik mijn hele huis ermee vol staan, maar ja, in een rijtjeshuis wordt dat best wel krapjes!  We hebben zelf nu ongeveer een jaartje de mooie driezitsbank Marvin in huis staan, waar we nog steeds erg blij mee zijn en die nog steeds erg fijn zit!

 

Nu hebben we voor boven een mooie hocker gevonden, ja inderdaad uit de collectie van Sofacompany, die helemaal aan onze verwachtingen voldoet. Genaamd: Petra. Deze hocker is ontworpen door Cathrine Rudolph. Deze is honderdtwee centimeter breed, diep en rond. Ook vind ik het erg mooi dat er een motief in de hocker zit, met meerdere knopenstiksels, waardoor het de ruimte meer zachtheid geeft en een klassiek tintje. Wij hebben deze zelf laten samenstellen in de kleur velours Plum (dit kan je ook doen met bijvoorbeeld de bankencollectie, zodat je je eigen meubel helemaal zelf samenstelt). Vast in het assortiment kun je deze hocker verkrijgen in het grijs en in een mooie roestkleur. Ik wilde toch meer een donkere tint, die ook wat meer warmte geeft aan de ruimte. Vandaar dat ik voor een auberginekleur ben gegaan. Deze kleur komt ook weer terug in het behang, waardoor het een geheel vormt.
Omdat we boven nog druk bezig zijn met het verven en het behangen van de hobbyruimte, hebben we Petra nog even beneden staan bij Marvin. Wat ook zeker niet misstaat!

 

Tip:  Petra is op dit moment in de sale bij Sofacompany. Ze hebben kortingen van 20% tot 50%  op een groot gedeelte uit het assortiment!

 

 

 

Op welk meubelstuk van Sofacompany ben jij verliefd?

 

Liefs Sanne

 

Deze blog is geschreven in samenwerking met Sofacompany. De blogposts die ik schrijf in samenwerking bevatten een eerlijke review en werk ik alleen samen met bedrijven en merken die echt bij mijzelf en mijn blog passen.

 

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.