De keuze is reuze.

Wanneer we een dagje weg gaan of wanneer ik inspiratie aan het werven ben, kijk ik toch altijd met een schuin oog of dat ik nog mooie posters kan vinden. En vooral rond deze periode wanneer je merkt dat je alweer zin krijgt in de herfst (of een ander seizoen). Want dan wil je juist de ruimte een verandering geven. Dit kan je gemakkelijk doen door een andere kleur aan je ruimte te geven. Maar wat nog sneller werkt is door posters in je interieur toe te voegen. En nu kwam ik laatst een website tegen die een ruim assortiment aanbied. Wat ook heel erg fijn is, is dat de posters ook nog betaalbaar zijn. Ja, dan kan ik mijn geluk niet meer op! Deze zijn van het merk Desenio. Of dat je nu een poster voor de kinderkamer of voor de woonkamer zoekt, je kan het hier allemaal vinden. Ook verkopen ze er lijsten, wat erg fijn is! Zo kan je alles in een keer thuis gestuurd krijgen. Wanneer je opzoek bent hoe je bijvoorbeeld een poster kan stijlen, dan laat Desenio op hun Instagram account veel inspiratie zien. Altijd leuk om er eens naar te kijken en te volgen op Instagram!

 

 

Ik heb zelf posters gekozen voor de woon- en de hobbykamer. Voor in de woonkamer heb ik gekozen voor rustige en subtiele poster met een kleine knipoog naar Japan. De muur waar de tv hangt, had eerst op een speelse manier kunstwerkjes hangen. En nu vind ik het voor de verandering wel erg mooi wanneer er weinig poespas op de muur aanwezig is. En met de Kimono poster, geeft het de juiste sfeer waar ik naar op zoek was beneden.

 

 

Voor boven is het eigenlijk het tegenovergestelde. De hobbykamer mag van mij juist wel lekker speels zijn, als het geheel maar in balans is. Ik heb hier bij ook gekeken naar de kleuren en of dat deze matchen met de ruimte. En misschien krijgen ze later (als het zo mag zijn) een mooi plekje op de kinderkamer.

Het leuke is ook dat ik je 25% korting mag geven op de posters (de korting geld niet op de frames en de handpicked). Deze actie loopt wel t/m 10 augustus. Met de code: ‘draadenspijker’

 

 

Voor welke poster zou jij gaan?

Liefs Sanne

 

Deze blog is geschreven in samenwerking met Desenio . De blogposts die ik schrijf in samenwerking bevatten een eerlijke review en werk ik alleen samen met bedrijven en merken die echt bij mijzelf en mijn blog passen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.