Een cadeau voor jezelf

Stiekem vind iedereen het toch erg leuk om verrast te worden? Ik wel in ieder geval, hoe graag ik de touwtjes ook graag in handen wil houden is het toch erg leuk als er iets leuks onverwacht gebeurd. Deze gedachten gecombineerd met cadeaus is toch om blij van te worden! Nu heb ik een leuk concept gevonden die je elke maand voor €22,50 (inclusief verzenden) een verrassing aan je deur levert. En dat concept heet Goodie Goodness! Elke maand stellen ze een box samen met bijvoorbeeld design, lifestyle items of kaarten waar je blij van wordt. Je word niet alleen elke maand weer even een klein meisje met grote glunder oogjes, wat ik dus erg fijn vind is dat je op deze manier nieuwe merken leert kennen. Natuurlijk kan je ook wat in de Goodie Goodness box treffen wat niet echt je smaak is, maar hoe leuk is het dan om iemand anders er mee blij te maken. Een lief en dankbaar gebaar, misschien met een mooie persoonlijke tekst erbij. Het is altijd fijn om iemand gelukkig te maken!

 

 

Nu hoor ik je denken wat zit er in de september box? Deze maand zitten er twee merken in. De één is van Dots Lifestyle en de andere van URFenOGEL.

 

Dots Lifestyle

Dit is een Nederlands merk die duurzame woonaccessoires met Scandinavische invloeden maken. Dots Lifestyle is opgericht door Roy en Miranda Westland in het jaar 2013. De collectie die ze maken kenmerkt zich door eenvoud, kwaliteit en schoonheid. De houten producten worden allemaal met de hand gemaakt. Waardoor elk stuk uniek is. In de september box zit de office/ postcardshelf. Dit is een houder waar je al je dierbaren, bijzondere of mooie kaarten in kan neerzetten.

 

 

URFenOGEL

Dit is een webwinkel van Cindy Terpsma. Ze is grafisch ontwerper en illustrator. Er worden knuffels en illustraties verkocht, van ansichtkaarten, geboortekaarten, posters, kralenhangers of muurstickers ze hebben het allemaal. In de Goodie Goodness box zat een vel met muurstickers van URFenOGEL.

De stickers zijn leuk voor op een kinderkamer, maar ook als je geen kinderen hebt! Ik heb ik ze op een volwassen manier gebruikt in onze woonruimte. Aan gezien de herfst is begonnen, heb je ook mee zin om je huis gezellig te maken. Ik vind kransen altijd wel erg mooi aan een deur hangen in deze periode maar ook met de kerst. Nu heb ik met de muurstickers een cirkel gemaakt op de deur. Het lijkt net een krans, maar dan net even wat anders.

Hoe ik het gemaakt heb? Eigenlijk heel simpel, je knipt uit papier een cirkel (op de maat hoe groot jij de krans wilt hebben) en deze plak je op de plek waar je de krans ook wilt hebben hangen. En dan plak je de stickers naast de papieren cirkel en klaar is je krans! Ook is het leuk om hier bijvoorbeeld bloemen of bladeren in te hangen, dit geeft een speelser effect op je ruimte.

 

 

Wil jij ook graag kans maken op een Goodie Goodness box? Dit is je kans om er één te winnen!
Wat moet je doen:

  • Volg @goodiegoodness & @draadenspijkerhome via Instagram
  • Tag iemand waarvan jij vind dat hij/zij het verdiend heeft of iemand waarvan je denkt dat ze ook graag kans willen maken.
  • Je kunt meedoen tot en met volgende week zaterdag 30 september en op zondag 1 oktober maak ik de winnaar via Instagram story’s bekend,
  • En voor een extra lootje >>> deel dan de give away foto en vermeld ons beide in de tekst en tag ons in de foto (zo kunnen wij zien dat je de foto gedeeld hebt op Instagram).

 

 

 

Hou jij ook zoveel van verrassingen?

Liefs Sanne

 

 

 

Deze blog is geschreven in samenwerking met Goodie Goodness. De blogposts die ik schrijf in samenwerking bevatten een eerlijke review en werk ik alleen samen met bedrijven en merken die echt bij mijzelf en mijn blog passen

 

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.