Kussen met gevoel voor vormgeving.

Schoenen, het is iets waar je eigenlijk bijna overal wel in past en het kan je outfit maken of breken. En nu hoor ik je denken, wat doen schoenen in een interieurblog? Het is voor mij dezelfde vergelijking als met een (design) kussen. Ze passen altijd op je bank en ze maken of breken je ruimte. Ook al moet ik je wel eerlijk vertellen wat misschien een beetje “raar” is, is dat de meeste kussens in ons huis er voor de sier liggen. Dit is voor diegene die bij de ruimte passen en de “oude” gebruiken we om lekker tegen aan te kruipen.

 

Loop Kussen

Nu heb ik een hele mooie “sierkussen” gevonden. Eigenlijk was ik al een langere tijd opzoek naar een kussen met eenvoud, maar toch met een mooie kunstzinnige print. Eind vorig jaar kwam ik de hem tegen in de Ferm Living collectie. Genaamd Loop kussen Mount. Ik was spontaan verliefd! Buiten de Mount hebben ze ook de Landscape in de Loop lijn zitten.

.

.

Dit product is ontworpen door Trine Andersen. Met dit ontwerp is ze opzoek gegaan naar nieuwe vormen binnen het klassieke geometrische gebied. De Loop lijn is opgebouwd uit speciale weeftechnieken die met de hand worden geweven. De techniek die kleine lussen vormen zorgen voor een mooi 3D effect. De voorkant van de kussen is geweven met 100% Nieuw-Zeelandse wol van sterke kwaliteit. En de achterkant is gemaakt met 100% off-white katoen. De binnenkant is daarin tegen gemaakt van veren en dons.

Wat ik ook erg fijn vind, is dat dit kussen een mooie grote maat heeft (50 x 50cm). Tip: Door grote en kleine kussen te combineren met elkaar creëer je een speels effect op je meubel. Dus een mooi design om te mixen en matchen!

.

Welk van de twee zou jij kiezen uit de Ferm Living Loop collectie?

 

Liefs Sanne

 

Deze blog is geschreven in samenwerking met MisterDesign. De blogposts die ik schrijf in samenwerking bevatten een eerlijke review en werk ik alleen samen met bedrijven en merken die echt bij mijzelf en mijn blog passen.

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.