Streepjes, lijnen, grafische vormen in de vorm van behang.

Onze woongedeelte is bijna klaar, ook al heb ik natuurlijk nog wel wat op mijn lijstje staan. Maar qua muren moest er nog één gedeelte aangepakt worden. En dat is het gedeelte van de keuken en het werkplekje. Deze mag wel iets meer pit krijgen om het geheel nog iets meer spanning te geven. Hoe mooi het er al uitzag, vond ik deze kant wel wat saai. En een makkelijke manier om een muur pit te geven is met een leuk patroon, zoals bijvoorbeeld met vissen, bomen of streepjes. Dat is inderdaad met behang!

 

 

Streepjes

Waar ik heel erg blij van word zijn streepjes! Qua kleding heb ik het al toegepast en ik kan er geen genoeg van krijgen! Dus het interieur kan dan natuurlijk ook niet achterblijven. Het fijne van dit patroon is dat het tijdloos is en dat het makkelijk is toe te passen in veel interieurs. Ook vind ik het erg leuk om met grafische lijnen te spelen in het interieur. (Binnenkort ga ik de hal aanpakken, waar ik dit nog meer ga toepassen.) Dus ik deed mijn speurneus weer aan, opzoek naar streepjes behang. Ik had er al wel één in gedachten maar je weet nooit of er nog mooiere zijn. Maar na een avondje het web te hebben bekeken bleef ik bij mijn eerste keuze.

En dat is het Thin Lines behang. Deze is ontworpen door Trine Andersen, de creative geest achter het Deense merk Ferm Living. Dit bedrijf is afkomstig van een grafisch ontwerpbureau in Aarhus (deze richte Trine Andersen ook op in het jaar 2005). Ferm Living begon toen Trine opzoek was naar grafisch behang maar wat ook betaalbaar is, maar het juiste patroon kon ze niet vinden, of het was veelste duur! Daarom is ze dus zelf grafisch behang gaan maken. In 2006 ging de eerste behangcollectie de markt op en vanaf dat moment heeft het bedrijf zich alleen maar verder ontwikkelt tot een groot assortiment van alles wat met je interieur te maken heeft.

 

Eindresultaat

We zijn zo blij hoe het behang uitpakt in de ruimte. De twee ruimtes spreken nu nog meer en hebben inderdaad ook de pit gekregen waar ik naar opzoek was. Ook de String Pocket kast komt nu ook veel mooier tot zijn recht in de keuken. En nu lekker met de beentjes omhoog om van het uitzicht te genieten.

 

 

 

 

Welk behang van Ferm Living vind jij het mooiste?

 

Liefs Sanne

 

Deze blog is geschreven in samenwerking met MisterDesign. De blogposts die ik schrijf in samenwerking bevatten een eerlijke review en werk ik alleen samen met bedrijven en merken die echt bij mijzelf en mijn blog passen.

 

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.