Fotobehang die je zelf kunt invullen naar eigen keuze.

fotobehang

De eerste blog van 2019. Ik weet dat de datum inmiddels al verstreken is dat je mensen de beste wensen mag geven. Maar ik wil je toch een gezond, gezellig en sprankelend nieuw jaar toewensen! Met deze blog sluit ik dan ook 2018 af, want vandaag ga ik je het laatste stukje van de werkkamer make-over laten zien. De kant die alle kleuren met elkaar verbind en contrast geeft aan het strakke lijnen spel op de andere muren.

Fotobehang met een afbeelding van het Rijksmuseum.

In de vorige blog van de werkkamer make-over vertelde ik al dat ik in deze kamer het thema natuur verwerkt. En dat de inspiratie van de gekozen kleuren komen van het schilderij die gemaakt is door Jac van Looij tegen, genaamd Klaverbloemen (1897). En deze print moest dan ook terug komen in de ruimte. Ik zou het in de vorm van een grote poster kunnen doen. Maar hoe gaaf is het als je in je ruimte een statement maakt door de mooie print over de hele wand te plaatsen in de vorm van fotobehang!

werkkamer

Behang van Fotobehang.com

Ik heb de afbeelding legaal gedownload via de website van het Rijksmuseum. Hier vind je heel veel doeken die je kunt downloaden, die je in het museum kunt vinden. Je kan de afbeelding dan op veel manieren verwerken, zoals bijvoorbeeld en poster, in stof, bekers en wat ik heb gedaan in de vorm van behang.

Ik heb het behang laten afdrukken bij fotobehang.com. Hier verkopen ze goede kwaliteit fotobehang, gecombineerd met betaalbare prijzen. Buiten de goede prijs kwaliteit verhouding, hebben ze ook een snelle levering! Ze produceren al binnen vierentwintig uur en leveren tussen de één á drie dagen. Als je de maten door hebt gegeven via je bestelling, waar je ook je afbeelding aan koppelt. De site geeft vanzelf aan of de afbeelding van goede kwaliteit is en gedrukt kan worden. Een super makkelijk en snel systeem.

fotobehang
fotobehang

Buiten dat je je eigen afbeelding kunt af laten drukken, heeft fotobehang.com ook mooie bestaande prints in hun collectie.

Welke print vind jij het mooiste uit hun collectie?

Liefs, Sanne

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.