Elementiles, zo maak je je muur multifunctioneel in een handomdraai.

Elementiles
Elementiles

Heb je niet veel ruimte voor grotere objecten in je ruimte? Dan is het verstandig om de ruimte functioneel in te richten. Nu weet ik een mooi multifunctioneel item die hier op in speelt. Het is de Elementiles. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld je werkkamer, de hal of je keuken. Maar hij zal ook zeker niet mistaan in de andere ruimtes in huis!

Elementiles

Diegene die de Elementiles voor het merk Vij5 ontworpen heeft dat zijn de ontwerpers Ontwerpduo. Ze lieten zich inspireren door houten kinderspeelgoed die eenvoudige vormen en eindeloze mogelijkheden hebben. Dit is een reeks decoratieve wandelementen met diverse functies geworden. Deze kunnen bestaan uit diverse spiegels, magnetische tegels, kurktegels, krijttegels, eikenhouten kasten en de draadframes.

Elementiles
Elementiles

Je kunt zelf kiezen welke elementen je wilt gaan gebruiken en hoe je ze aan de muur bevestigd. Met dit item ben jij de Picasso die de muur zal gaan vormgeven met de functionele onderdelen die bestaan uit vier basisvormen. Zo kan je bijvoorbeeld de kurken tegels gebruiken als prikbord en het draadframe om spulen aan te hangen. Zo kun je zelf wel honderden combinaties maken en zal er uiteindelijk je persoonlijke compositie uit ontstaan. Hoe leuk is dat?!

Vij5

Direct na dat Arjan van Raadshooven en Anieke Branderhorst zijn afgestudeerd, richten ze samen in het jaar 2006 het ontwerplabel Vij5 op. Het mooie is dat er (persoonlijke) verhalen achter de producten zitten. Na dat ze hun label hadden opgezet konden ze hun eigen designs op de markt zetten.

Elementiles
Elementiles

Het bekendste ontwerp van Vij5 is de FlexVaas, hiermee hebben ze ook in 2009 een Dutch Design Award gewonnen.

Ze creëerden samen de basis van de productcollectie en ook een businessmodel om zo hun items in het binnen- en het buitenland te verspreiden. Hun werkwijze was een succes en dit werd opgepikt door andere designers. Hierdoor kwamen Arjan en Anieke op het idee om andere (jonge) ontwerpers te helpen. Zo hebben ze met hun eigen ontwerpen en andere samenwerkingen met designers een “eigen”collectie gecreëerd. Allemaal met een verhaal waar Arjan en Anieke achterstaan en wat aansluit bij hun eigen signatuur.

Zo heeft Vij5 op dit moment een breed scala gecreëerd aan items en stijlen, maar ze vormen wel allemaal tegelijkertijd een interessante eenheid. Vij5:” De producten worden gekenmerkt door een minimalistische esthetiek en verrassende functionaliteit. Het gebruik van pure, duurzame en eerlijke materialen, een heldere lijn en oog voor detail is wat de ontwerpen kenmerkt “.

Elementiles, zomeractie bij Vij5 & WINACTIE

Elementiles

Psst.. Vij5 heeft nu ook een nieuwe kleur Elementiles voor de magnetische tegel. En de nieuwe kleur is: Silk-Grey. Het leuke is wanneer je deze koopt je er ook nog een spiegeltegel large er cadeau bij krijgt! Wat een mooie zomeractie toch!? Gebruik dan wel bij aankoop in de webshop de zomeractie code ‘free-mirror-tile’.

En het leuke is dat ik er ook een set Elementiles mag weggeven terwaarde van €110,-. Dan ontvang je één mirror tile small / één chalk tile / één oak cabinet small & één magnetic tile diamond silk-grey.

Elementiles

Wat moet je doen om deze Elementiles te winnen:

 • Volg @vij5.nl en @draadenspijkerhome op Instagram.
 • Tag een aantal vrienden & vertel waar je hem goed kunt gebruiken onder de Instagram-foto bij de titel tekst: GIVE AWAY.
 • Voor een extra lootje kun je ook een berichtje achterlaten onder deze blogpost, vermeld dan wel even je Instagram naam.
 • De winnaar word eind augustus 2019 via een Instagram-story bekend gemaakt.

Welke Elementiles decoratieve wandelementen zou jij samen combineren?

jaloezieën
Liefs Sanne

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Wat een tof concept! In ons nieuwe huis hebben we nog tal van plekken waar hij zou kunnen hangen, maar ik ga denk voor in de hal 🙂

  Fingers crossed! @hej_inge

 • Wat een leuke elementiles! Het doet me denken aan het spel Tangram. Eindeloos combineren en spelen! Ik houd van geometrische vormen en natuurlijke materialen. De combi van strak en speels past perfect in ons interieur!! Ik doe graag een winpoging mee! Insta: smarrel

 • Ik zou zeker een krijtbord combineren met een houten kastje. En nog een spiegel. Eigenlijk een beetje wat je kan winnen. 😉 Vind het een goede combinatie.

  Ig: @stefaniedecos

 • Ik ken dit helemaal nog niet, maar ben er op slag verliefd op! De combinatie van verschillende onderdelen (krijtbord/ magneetbord/spiegel) en de verschillende kleuren maken het voor mij een echte eyecatcher! I love it en doe graag mee (insta jelmar520)

 • Ik vind dit echt heel mooi. Hij zou perfect passen bij mijn inrichting en goed van pas komen nu met studie. Echt heel leuk bedacht dit concept ik maak dan ook graag dubbel kans (student_with_a_budget)