over mij

Over mij

 

Hoi lieve Lezer,

Ik ben Sanne Horlings, geboren in het jaar 1989 te Zaanstad. Ik woon tegenwoordig samen met mijn vriend Ronald in Emmen. Wat leuk dat je een bezoekje op mijn website komt brengen!

 

Interieur blog

 

Zolang ik mij het kan heugen ben ik al een creatieveling en een liefhebster van mooi design en alles wat met de natuur te maken heeft. De opleidingen die ik gevolgd heb zijn hier dan ook op aangesloten. Ik ben afgestudeerd als bloemiste en vormgever. Deze twee elementen wou ik altijd al heel graag samenvoegen omdat beide elkaar versterken.

Mijn passie is om anderen te inspireren en te motiveren door mijn eigen interesses te delen, waardoor andere mensen andere inzichten krijgen.

Uit deze passie is drie jaar geleden mijn interieur blog Draad & Spijker ontstaan. Op dit platform schrijf en fotografeer ik over design,  interieur, eten, natuur, trends, hotspots en bloemen en planten.

Met Draad & Spijker heb ik al veel mooie mensen en herinneringen mogen ontmoeten. Waardoor ik in de Vtwonen loves Blogs magazine heb mogen staan. Ook is Draad & Spijker genomineerd voor de Vtwonen Meet the blogger awards in 2016.

Hier ben ik al erg trots op, maar ik ben van mening dat je nooit bent uitgeleerd. En dat je jezelf altijd moet blijven ontwikkelen, zo ook op dit platform.

 

Liefs Sanne

Wil je samenwerken met Draad & Spijker?