Bestel Prednisolon tabletten bij online apotheek voor de beste prijs

Prednisolon

kopen deltasone

Prednisolone is al langer bekend op de Nederlandse markt, dit geneesmiddel is beschikbaar in verschillende vormen, waaronder tabletten. Prednisolone tabletten worden aangeboden in doseringen van 5 mg, 10 mg, 20 mg en 40 mg.

Het ontstekingsremmende middel wordt verkocht onder de merknaam Deltasone. Dankzij onze apotheek is Prednisolone niet alleen in Nederland te kopen, maar in heel Europa. Andere handelsnamen: Predonine, Solone. U kunt Deltasone zonder recept in Nederland kopen bij online apotheken. Dit medicijn wordt gebruikt voor de behandeling van verschillende aandoeningen zoals allergieën, huidziekten, lupus, artritis, en astma. Wij werken samen met een van de grootste farmaceutische ketens in Europa, zodat patiënten prednisolone tabletten zonder recept kunnen kopen met een snelle levering.

Voordelen van kopen bij onze online apotheek:

 • tijd en geld besparen
 • de prijzen zijn 60% goedkoper dan bij de lokale apotheek
 • breed doseringsbereik (prednisolone tabletten 5 mg, 10 mg, 20 mg en 40 mg)
 • snelle levering
 • veilige betaling

Wat kost Deltasone?

Prednisolone is verkrijgbaar in generieke vorm en kan aanzienlijk goedkoper zijn dan de merkversie. Tenzij er een specifieke reden is waarom u een merk nodig heeft, is het voordeliger om generieke prednisolone zonder recept te kopen. Hieronder vindt u de prijzen voor Deltasone tabletten in verschillende doseringen.

De prijs van een verpakking prednisolone 5 mg (90 omhulde tabletten) is €53.74 (€0.60 per tablet). De meest populaire is een verpakking van 180 tabletten. In dat geval wordt de prijs per tablet verlaagd tot €0.55.

De prijs van een verpakking prednisolone 10 mg (60 omhulde tabletten) is €44.05 (ongeveer €0.73 per tablet).

De meest populaire dosis is 40 mg. De prijs van een pakje van 30 tabletten is €36.32. Het is echter handiger om een verpakking van 180 tabletten te kopen. In dit geval is de prijs €152.88.

Waar kan ik in Nederland prednisolone kopen?

Zoek je een plek om prednisolone zonder recept te kopen? Stop met rondkijken, je bent op de juiste plaats! Bestel Prednisolone bij de online apotheek prednisolonekopen.com en uw medicatie wordt direct bij u thuisbezorgd. Geniet van eenvoudige navigatie op onze nieuw ontworpen website waar u snel kunt vinden wat u nodig hebt voor u en uw hele gezin.

Wij zijn een van de leiders op de Europese online apotheekmarkt en zijn patiënten al 10 jaar van dienst. Meer dan 5 miljoen klanten in heel Europa genieten van ons ruim assortiment en onze snelle levering.

Waar wordt prednisolone voor gebruikt?

Prednisolone is een synthetisch geneesmiddel dat behoort tot de klasse van geneesmiddelen die bekend staan als corticosteroïden. Het wordt gebruikt om een breed scala aan ontstekings- en auto-immuunziekten te behandelen, waaronder astma, reumatoïde artritis, lupus en bepaalde soorten colitis. Deltasone is de handelsnaam voor prednisolone in Nederland.

Prednisolone tabletten worden gebruikt voor de behandeling van verschillende soorten ontstekings- en auto-immuunziekten, zoals hierboven vermeld. Ze worden ook gebruikt bij de behandeling van allergische reacties en om symptomen van bepaalde vormen van kanker te verlichten. Prednisolone werkt door de immuunrespons van het lichaam te verminderen, waardoor ontsteking en de bijbehorende symptomen worden verminderd.

Prednisolone bij de behandeling van astma

Prednisolone (Deltasone) behoort tot de klasse van corticosteroïden en wordt vaak gebruikt bij de behandeling van ernstige astma-aanvallen. Astma is een aandoening waarbij de luchtwegen van een persoon ontstoken en vernauwd raken, wat leidt tot ademhalingsmoeilijkheden.

Prednisolone kan helpen om de symptomen van een ernstige astma-aanval te verminderen door de ontsteking in de luchtwegen te verminderen. Dit helpt om de ademhalingsmoeilijkheden die gepaard gaan met een astma-aanval te verlichten. Bij chronisch astma kan prednisolone ook worden gebruikt om de frequentie en ernst van astma-aanvallen te verminderen.

In onze apotheek kunt u prednisolone zonder recept kopen in een dosering van 5 mg, 10 mg, 20 mg en 40 mg. De prijs van Deltasone 5 mg tabletten begint bij €53.74 voor een pakje van 90 tabletten.

Prednisolone bij de behandeling van reumatoïde artritis

Reumatoïde artritis is een chronische auto-immuunziekte waarbij het immuunsysteem de eigen weefsels van het lichaam aanvalt, wat leidt tot ontsteking en pijn in de gewrichten. Prednisolone kan de ontsteking en pijn veroorzaakt door reumatoïde artritis verminderen door het onderdrukken van de immuunrespons van het lichaam.

Prednisolone kan zowel alleen als in combinatie met andere geneesmiddelen worden gebruikt bij de behandeling van reumatoïde artritis. Het kan nuttig zijn bij de behandeling van patiënten die niet goed reageren op andere behandelingen voor reumatoïde artritis, of voor wie andere behandelingen niet geschikt zijn.

Prednisolone bij de behandeling van lupus

Lupus is een auto-immuunziekte waarbij het immuunsysteem de eigen weefsels en organen van het lichaam aanvalt, wat leidt tot ontsteking en schade. Prednisolone wordt vaak gebruikt bij de behandeling van lupus om de ontsteking en de bijbehorende symptomen te verminderen.

Prednisolone bij de behandeling van colitis

Colitis is een ontstekingsziekte van de dikke darm. Prednisolone kan worden gebruikt om de symptomen van colitis, zoals pijn en diarree, te verminderen door de ontsteking in de darmen te verminderen. Dit kan de kwaliteit van leven van patiënten met colitis aanzienlijk verbeteren.

Werking

Prednisolone is een corticosteroïde dat werkt door het immuunsysteem van het lichaam te onderdrukken, waardoor ontsteking, zwelling en allergische reacties verminderd worden.

Veiligheid

Wereldwijd hebben miljoenen mensen prednisolone ingenomen voor verschillende ontstekings- en auto-immuunziekten. Bijwerkingen kunnen optreden, maar zijn niet altijd ernstig en omvatten misselijkheid, maagpijn, opgeblazen gevoel, veranderingen in de eetlust, huiduitslag, slapeloosheid en stemmingsveranderingen. Bij langdurig gebruik kunnen ernstigere bijwerkingen optreden, waaronder botverlies, oogproblemen en verhoogde gevoeligheid voor infecties. Prednisolone kan ook interacties aangaan met andere medicijnen, dus het is belangrijk om uw arts te informeren over alle medicijnen die u gebruikt.

Dosering

De dosis van dit medicijn varieert afhankelijk van de aandoening die wordt behandeld en de reactie van de patiënt op de therapie. Het wordt doorgaans gestart met een hoge dosis die geleidelijk wordt verminderd naarmate de symptomen verbeteren. De startdosis kan variëren van 5 mg tot 60 mg per dag. Prednisolone dient in te worden genomen met voedsel om maagklachten te voorkomen.

Dosering van prednisolone voor de behandeling van astma

De dosis varieert, maar een gebruikelijke dosis voor een volwassene kan variëren van 20 tot 60 mg per dag. De dosis kan in ernstige gevallen worden verhoogd. De dosis wordt meestal geleidelijk verminderd nadat de symptomen onder controle zijn.

Reumatoïde artritis

De aanbevolen dosis Deltasone (prednisolone) voor de behandeling van reumatoïde artritis kan variëren, maar begint doorgaans bij ongeveer 5 mg per dag. Patiënten moeten het medicijn innemen met voedsel om maagklachten te voorkomen.

Lupus

De aanbevolen dosis Deltasone (prednisolone) voor de behandeling van lupus kan variëren, maar begint doorgaans bij ongeveer 5 mg per dag. Patiënten moeten het medicijn innemen met voedsel om maagklachten te voorkomen. De dosering kan worden verhoogd op basis van de respons van de patiënt.

Hoe moet Deltasone worden ingenomen?

Neem uw medicijn met voedsel om maagklachten te voorkomen. Neem dit medicijn in met een vol glas water.

Prednisolone wordt meestal eenmaal per dag ingenomen of zoals voorgeschreven door een arts. De dosering is afhankelijk van uw gezondheidstoestand en uw reactie op de behandeling.

Wanneer mag ik eten na inname van prednisolone?

Prednisolone moet worden ingenomen met voedsel om maagklachten te voorkomen.

Zwangerschap en borstvoeding

Prednisolone kan worden gebruikt tijdens de zwangerschap als de voordelen opwegen tegen de risico's. Het is echter belangrijk om dit met uw arts te bespreken. Vrouwen die borstvoeding geven, moeten ook met hun arts overleggen, omdat prednisolone in de moedermelk terechtkomt en mogelijk een effect kan hebben op de baby.

Tips van de apotheker over het innemen van prednisolone

Neem prednisolone in met een vol glas water. Het is beter om prednisolone (Deltasone) in te nemen met voedsel, om maagklachten te voorkomen.

Als u prednisolone (Deltasone) gebruikt om ontstekingen te behandelen, kan uw arts u regelmatig vragen om bloedtesten te doen. Dit is om ervoor te zorgen dat de ontsteking onder controle is en om de bijwerkingen te controleren.

Mensen die prednisolone nemen voor chronische aandoeningen zoals reumatoïde artritis of astma, moeten dit medicijn mogelijk voor een langere periode innemen. Prednisolone (Deltasone) vermindert de symptomen van deze aandoeningen, maar geneest ze niet volledig. Het moet dus worden ingenomen zolang als uw arts het voorschrijft.

Prednisolone kan een wisselwerking hebben met andere medicijnen, zoals warfarine. Vertel uw arts als u warfarine of andere bloedverdunners gebruikt, omdat prednisolone de werking van deze medicijnen kan beïnvloeden.

Voorzorgsmaatregelen

Mensen met een bekende overgevoeligheid of allergie voor prednisolone mogen dit geneesmiddel niet gebruiken.

Prednisolone en alcohol kunnen beter niet samen worden gebruikt, omdat alcohol de bijwerkingen van prednisolone kan verergeren.

Prednisolone moet met voorzichtigheid worden gebruikt bij mensen met ernstige medische aandoeningen, zoals diabetes, osteoporose, hypertensie, en maagzweren. Het is belangrijk om de mogelijke bijwerkingen en andere problemen met uw arts en apotheker te bespreken.

Wat zijn de bijwerkingen van prednisolone?

Zoals alle geneesmiddelen kan ook dit geneesmiddel bijwerkingen veroorzaken, hoewel niet iedereen daarmee te maken krijgt. Bijwerkingen zijn meestal niet ernstig en duren niet lang. De volgende bijwerkingen kunnen optreden na inname van dit geneesmiddel:

Allergische reacties

Roep onmiddellijk medische hulp in als u een allergische reactie krijgt. Tekenen van zo’n reactie zijn:

 • plotseling optredende huiduitslag
 • moeizame ademhaling
 • zwelling van het gezicht, lippen, tong of keel
 • duizeligheid

Raadpleeg onmiddellijk een arts als u een van de genoemde bijwerkingen ondervindt.

Andere bijwerkingen:

 • stemmingsveranderingen, waaronder ernstige depressie en manie
 • veranderingen in het gezichtsvermogen
 • toegenomen druk in het oog (glaucoom)
 • verdunning van de huid met gemakkelijk blauwe plekken
 • spierzwakte
 • veranderingen in lichaamsvetverdeling
 • verminderde weerstand tegen infecties

De volgende bijwerkingen zijn afhankelijk van de ziekte die met Deltasone wordt behandeld en van eventuele andere medische aandoeningen.

De volgende bijwerkingen kunnen optreden bij patiënten met een ontstekingsziekte:

 • toename van de eetlust en gewichtstoename
 • verhoogde bloedsuikerspiegel
 • osteoporose
 • verhoogde bloeddruk
 • verhoogd risico op maagzweren en bloedingen
 • verminderde werking van de bijnieren

Bij chronische ziekten zoals reumatoïde artritis of astma kunnen de volgende bijwerkingen optreden:

 • vermindering van de symptomen, zoals pijn en zwelling
 • verbetering van de algemene conditie
 • verhoogd risico op infecties

Melding van bijwerkingen

Als u bijwerkingen opmerkt, neem dan contact op met uw arts of apotheker. Dit geldt ook voor mogelijke bijwerkingen die niet in deze bijsluiter staan.

Interactie van prednisolone met andere geneesmiddelen

Prednisolone kan een wisselwerking hebben met bepaalde geneesmiddelen of voedingssupplementen. Informeer uw arts en apotheker altijd over alle andere geneesmiddelen of voedingssupplementen (inclusief voorgeschreven en vrij verkrijgbare geneesmiddelen, vitaminen en voedings- of kruidensupplementen) die u momenteel gebruikt. Dit kan het risico op ernstige bijwerkingen vergroten of voorkomen dat medicijnen goed werken. Hoewel deze interacties mogelijk zijn, komen ze niet altijd voor. Uw arts of apotheker kan vaak deze wisselwerkingen voorkomen of beheersen door de manier waarop u uw geneesmiddelen gebruikt te veranderen of door nauw toezicht op u te houden.

Enkele van de producten die een wisselwerking kunnen hebben met prednisolone zijn:

 • bepaalde antibiotica (zoals rifampicine)
 • bepaalde antischimmelmiddelen (zoals ketoconazol)
 • bloedverdunners (zoals warfarine)
 • bepaalde medicijnen voor hiv (zoals ritonavir)
 • antidiabetes medicijnen

Deze lijst bevat niet alle mogelijke interacties. Houd een lijst bij van alle medicijnen die u gebruikt. Deel deze lijst met uw arts en apotheker om het risico op ernstige problemen met andere geneesmiddelen te verminderen.