En de winnaar van de LijnLoves Cactus knuffel is…

Wat leuk dat jullie allemaal zo enthousiast waren over de leuke give-away die we naar aanleiding van Het vragenuurtje met Marjolein hebben georganiseerd. Erg leuk om alle reacties te lezen en te zien hoe jullie het allemaal hebben gedeeld. Het mindere daarvan is dat er maar één iemand kan winnen en je de rest jammer genoeg moet teleurstellen. Wij willen jullie wel erg bedanken dat jullie allemaal hebben mee gedaan!

.

.

.

.

.

.

 

En de winnaar is:

.

.

 

 

Gefeliciteerd Etpardonmyfrench jij bent de winnaar geworden van deze leuke Cactus knuffel, op het filmpje is de kleine te zien maar er komt een mooie grote naar je toe. Stuur je een mailtje met adres gegevens naar Lijnloves@gmail.com, dan komt deze zo snel mogelijk jou kant op.

.

Lieve Marjolijn het was erg leuk om deze give-away samen met jouw te mogen doen en om via het vragenuurtje met nog meer over je te weten te komen.

.

Niet gewonnen? Je kunt deze leuke cactusknuffel van Lijnloves nu ook bestellen in de Etsy Shop voor  15,-

.

 

 

Liefs Sanne ♡

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.