Bestel Fluconazol tabletten bij online apotheek voor de beste prijs

Fluconazol

kopen diflucan

Fluconazole is betrekkelijk kort geleden op de Nederlandse markt verschenen, en terwijl dit geneesmiddel vroeger alleen in de vorm van een crème verkrijgbaar was, worden er nu fluconazole tabletten aangeboden in doseringen van 50 mg, 100 mg, 150 mg, 200 mg en 400 mg.

Het anti-schimmel middel wordt verkocht onder de merknaam Diflucan. Dankzij onze apotheek is Fluconazole niet alleen in Nederland te kopen, maar in heel Europa. Andere handelsnamen: Diflazon, Flucostat, Canoral. U kunt Diflucan zonder recept in Nederland kopen bij online apotheken. Sinds de studies over fluconazole voor de behandeling van verschillende schimmelziekten werden gepubliceerd, is het geneesmiddel zeer populair geworden, en de farmaceutische bedrijven kunnen niet altijd aan de grote vraag van de consumenten voldoen. Wij werken samen met een van de grootste farmaceutische ketens in Europa, zodat patiënten fluconazole tabletten zonder recept kunnen kopen met een snelle levering.

Voordelen van kopen bij onze online apotheek:

 • tijd en geld besparen
 • de prijzen zijn 60% goedkoper dan bij de lokale apotheek
 • breed doseringsbereik (fluconazole tabletten 50 mg, 100 mg, 150 mg, 200 mg en 400 mg)
 • snelle levering
 • veilige betaling

Wat kost Diflucan?

Fluconazole is verkrijgbaar in generieke vorm en kan aanzienlijk goedkoper zijn dan de merkversie. Tenzij er een specifieke reden is waarom u een merk nodig heeft, is het voordeliger om generieke fluconazole zonder recept te kopen. Hieronder vindt u de prijzen voor Diflucan tabletten in verschillende doseringen.

De prijs van een verpakking fluconazole 50 mg (10 omhulde tabletten) is €20.97 ( €2.10 per tablet). De meest populaire is een verpakking van 180 tabletten. In dat geval wordt de prijs per tablet verlaagd tot €0.77.

De prijs van een verpakking fluconazole 100 mg (10 omhulde tabletten) is €25.75 (ongeveer €2.58 per tablet).

De meest populaire dosis is 200 mg. De prijs van een pakje van 10 tabletten is €37.49. Het is echter handiger om een verpakking van 60 tabletten te kopen. In dit geval is de prijs €145.65.

Waar kan ik in Nederland fluconazole kopen?

Zoek je een plek om fluconazole zonder recept te kopen? Stop met rondkijken, je bent op de juiste plaats! Bestel Fluconazole bij de online apotheek fluconazolekopen.com en uw medicatie wordt direct bij u thuisbezorgd. Geniet van eenvoudige navigatie op onze nieuw ontworpen website waar u snel kunt vinden wat u nodig hebt voor u en uw hele gezin.

Wij zijn een van de leiders op de Europese online apotheekmarkt en zijn patiënten al 10 jaar van dienst. Meer dan 5 miljoen klanten in heel Europa genieten van ons ruim assortiment en onze snelle levering.

Waar wordt fluconazole voor gebruikt?

Fluconazole is een geneesmiddel uit de groep van de antischimmelmiddelen. Het wordt gebruikt voor de behandeling van schimmelinfecties, inclusief diepe systemische schimmelinfecties. Diflucan is in Nederland de handelsnaam van het werkzame bestanddeel van fluconazole.

Fluconazole tabletten worden gebruikt voor de behandeling van verschillende soorten schimmelinfecties, zoals candidiasis, cryptococcosis, dermatophytosis, en andere. Fluconazole wordt ook geïndiceerd voor de behandeling van meningitis veroorzaakt door Cryptococcus, een levensbedreigende infectie die kan optreden bij mensen met een verzwakt immuunsysteem.

Hoewel het niet voor alle indicaties is goedgekeurd, wordt fluconazole soms ook gebruikt voor de behandeling van ernstige en moeilijk te behandelen schimmelinfecties, zoals infecties die bestand zijn tegen andere antischimmelmiddelen.

Fluconazole tegen Candidiasis

Fluconazole (Diflucan) is een antischimmelmiddel dat is ontwikkeld om verschillende soorten schimmelinfecties te behandelen, waaronder Candidiasis. Candidiasis is een infectie veroorzaakt door de schimmel Candida, die normaal gesproken in kleine hoeveelheden op de huid en in de mond, de darmen en de vagina van de meeste mensen aanwezig is. Echter, onder bepaalde omstandigheden kan Candida zich snel vermenigvuldigen en een infectie veroorzaken.

Symptomen van een Candida-infectie kunnen variëren, afhankelijk van het getroffen gebied. In de mond en keel kan het witte plekken, roodheid, pijn en problemen met slikken veroorzaken. In de vagina kan het jeuk, branderig gevoel, witte afscheiding en pijn bij het vrijen veroorzaken. Op de huid kan het uitslag, roodheid en jeuk veroorzaken.

Fluconazole werkt door het verstoren van de celmembranen van de schimmel, waardoor de schimmelcellen lekken en sterven. Het wordt meestal als tablet ingenomen, maar het is ook verkrijgbaar in vloeibare vorm en als een crème voor de behandeling van huidinfecties.

In onze apotheek kunt u fluconazole zonder recept kopen in een dosering van 50 mg, 100 mg, 150 mg, 200 mg of 400 mg. De prijs van Diflucan 50 mg tabletten begint bij €20.97 voor een pakje van 10 tabletten.

Oraal fluconazole is een effectief en redelijk goedkoop alternatief voor lokale behandelingen van Candida-infecties. Dit kan bijzonder nuttig zijn bij de behandeling van ernstige of hardnekkige infecties, of wanneer een lokale behandeling niet doeltreffend is gebleken. Orale toediening is ook handig voor het behandelen van systemische Candida-infecties.

Fluconazole bij de behandeling van schimmelinfecties

Hoewel de standaard topische behandeling van schimmelinfecties bij veel patiënten doeltreffend is, kan orale fluconazole een bijzondere rol spelen bij hardnekkige infecties of wanneer naleving van de directe topische toepassing moeilijk is (bv. grote uitbraken in ziekenhuizen of bij patiënten met een verstandelijke handicap). Orale behandeling kan ook nuttig zijn bij immuungecompromitteerde patiënten. Sommige artsen bevelen een gelijktijdige orale en lokale behandeling aan, omdat systemische geneesmiddelen niet goed doordringen in dikke, harde plekken op de huid.

De eerste berichten over het nut van fluconazole bij de behandeling van verschillende infecties verschenen decennia geleden. Eerdere laboratoriumstudies hebben aangetoond dat fluconazole effectief is tegen verschillende schimmels, waaronder Candida en Cryptococcus. Fluconazole is uitgebreid getest en heeft een goed vastgesteld veiligheidsprofiel.

In laboratoriumtests bleek fluconazole effectief te zijn in het doden van verschillende schimmels, wat door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) werd bevestigd. Een enkele dosis van het geneesmiddel was in staat om de vermenigvuldiging van de schimmel te stoppen.

Heeft fluconazole antischimmel eigenschappen?

Ja. Van Fluconazole is aangetoond dat het effectief is tegen een breed scala van schimmels, waaronder:

 • Candida
 • Cryptococcus
 • Aspergillus
 • Blastomyces
 • Coccidioides
 • Trichophyton
 • Epidermophyton

Fluconazole voor de behandeling van rosacea

Diflucan crème is ontwikkeld om rosacea oneffenheden te horen. Rosacea is een ziekte waarbij de Demodex mijt op het gezicht van de patiënt leeft. Deze huidmijt veroorzaakte problemen bij rosacea-patiënten. De eigen kleur op neus en wangen gaat rotten en er ontstaan kleine ontstekingspapels en -puisten die jeuk, ongemak en een lelijk uiterlijk veroorzaken.

Het actieve ingrediënt in de crème is fluconazole, dat antischimmel- en ontstekingsremmende eigenschappen heeft. Fluconazole vermindert demodex beschrijvingen en todex demodex. Het wordt in de geneeskunde al vele jaren als een oraal geneesmiddel gebruikt. Het is het eerste topische fluconazole product voor gebruik bij rosacea patiënten. Het is bekend geworden als een effectief middel bij rosacea-patiënten. De fluconazole crème zorgt voor verlichting van symptomen in slechts 2 weken.

Fluconazole tegen schimmelinfecties

De FDA heeft orale fluconazole goedgekeurd voor de behandeling van verschillende schimmelinfecties. Deze beslissing was gebaseerd op uitgebreide klinische onderzoeken en jarenlange ervaring in de praktijk. Het mag niet worden gebruikt zonder een arts te raadplegen.

Orale fluconazole wordt in veel landen gebruikt voor de behandeling van verschillende schimmelinfecties. Volgens onderzoek is fluconazole zeer effectief bij de behandeling van dergelijke infecties.

Uit verschillende studies is gebleken dat orale fluconazole effectief is bij het behandelen van verschillende schimmelinfecties, waaronder systemische candidiasis, cryptococcal meningitis en verschillende oppervlakkige infecties, waaronder vaginale candidiasis en tinea versicolor.

Werking

Fluconazole is een antischimmelmiddel dat werkt door het vermogen van schimmels om hun celmembranen goed te synthetiseren te onderbreken, wat leidt tot hun dood.

Fluconazole remt ook de synthese van ergosterol, een belangrijk component van de schimmelcelmembraan, waardoor de celmembraan van de schimmel lek raakt en de inhoud lekt, wat leidt tot de dood van de schimmel.

Beveiliging

Wereldwijd hebben naar schatting miljoenen mensen fluconazole ingenomen tegen diverse schimmelinfecties. Er zijn geen ernstige geneesmiddelgerelateerde bijwerkingen gemeld. Bijwerkingen van fluconazole zijn koorts, hoofdpijn, koude rillingen, gewrichtspijn, huiduitslag, eosinofilie en anorexia. Aangenomen wordt dat veel van deze symptomen het gevolg zijn van het afsterven van de schimmel en niet van een reactie op het geneesmiddel. Fluconazole lijkt geconcentreerd te zijn in de lever en het vetweefsel, waarbij zeer lage concentraties het centrale zenuwstelsel bereiken. Er zijn geen significante interacties met geneesmiddelen gemeld.

Dosering

De dosis van dit geneesmiddel is verschillend voor verschillende patiënten en hangt af van uw gewicht. Het patiënteninformatieblad beveelt aan om fluconazole tabletten in te nemen aan 200 µg / kg lichaamsgewicht. De uiteindelijke dosering van fluconazole hangt af van de beslissing van de arts.

Diflucan crème wordt vaak voorgeschreven in een hoeveelheid ter grootte van een erwt, die eenmaal per dag in een dun laagje op het aangetaste gebied moet worden aangebracht.

Dosering van fluconazole voor de behandeling van ernstige schimmelinfecties

0,2-0,4 mg / kg per dosis (ingenomen met of na de maaltijd) – eenmaal daags gedurende 5 dagen of tot de symptomen verdwijnen.

Gebruik het hoogste doseringsbereik: 1) bij agressievere varianten van de schimmel; 2) als de behandeling is gestart op dag 5 na het begin van de symptomen of later of in de ernstige fase; 3) bij patiënten met meerdere comorbiditeiten/risicofactoren.

Candidiasis

De aanbevolen dosis van Diflucan (fluconazole) voor de behandeling van candidiasis is een eenmalige orale dosis van ongeveer 200 µg fluconazole per kg lichaamsgewicht. Patiënten moeten de tabletten op een lege maag met water innemen. Extra doses zijn meestal niet nodig. Er moeten echter schimmeltests worden uitgevoerd om te bevestigen dat de infectie is uitgeroeid.

Cryptokokkenmeningitis

De aanbevolen dosis Diflucan (fluconazole) voor de behandeling van cryptokokkenmeningitis is een eenmalige orale dosis van ongeveer 150 µg fluconazole per kg lichaamsgewicht. De patiënten moeten de tabletten op een lege maag met water innemen. De ontvangsttermijn is 12 maanden. Bij individuele patiënten kan herbehandeling worden overwogen met tussenpozen van niet meer dan 3 maanden.

Hoe moet Diflucan worden ingenomen?

Neem uw antischimmelmedicijn in op een lege maag, ten minste 1 uur voor of 2 uur na een maaltijd. Neem dit medicijn in met een vol glas water.

Fluconazole wordt meestal in een enkele dosis of in series ingenomen, of zoals voorgeschreven door een arts. De dosering is afhankelijk van uw gewicht, uw gezondheidstoestand en uw reactie op de behandeling.

Wanneer mag ik eten na inname van fluconazole?

Neem het geneesmiddel 1 uur voor of 2 uur na een maaltijd in op een lege maag.

Zwangerschap en borstvoeding

Hoewel de resultaten van klinisch onderzoek geen bewijs hebben opgeleverd dat fluconazole schadelijk is voor de baby, wordt vrouwen momenteel afgeraden fluconazole te gebruiken tijdens de zwangerschap.

Tips van de apotheker over het innemen van fluconazole

Neem fluconazole op een lege maag in met een vol glas water. Inname van fluconazole (Diflucan) met voedsel kan de werkzaamheid beïnvloeden.

Als u fluconazole (Diflucan) gebruikt om schimmelinfecties te behandelen, kan uw arts u vragen daarna een schimmeltest te geven. Dit is om er zeker van te zijn dat je infectie helemaal weg is.

Mensen die fluconazole nemen om ernstige schimmelinfecties te behandelen, moeten gedurende enkele jaren om de paar maanden een dosis fluconazole (Diflucan) innemen. Fluconazole (Diflucan) doodt de schimmels die de infectie veroorzaken niet onmiddellijk. Het moet worden ingenomen totdat de infectie volledig is uitgeroeid. Schimmelinfecties kunnen langdurig aanhouden.

Fluconazole kan een wisselwerking hebben met warfarine. Uw warfarinespiegels kunnen stijgen als u daarna nog enkele dagen fluconazole (Diflucan) inneemt. Vertel de arts die u warfarine voorschrijft als u fluconazole moet innemen. Het kan zijn dat u uw dosis warfarine moet aanpassen.

Voorzorgsmaatregelen

Mensen met een bekende overgevoeligheid of allergie voor fluconazole mogen dit geneesmiddel niet gebruiken.

Fluconazole en alcohol mogen niet samen worden gebruikt.

Fluconazole moet met voorzichtigheid worden gebruikt bij mensen met ernstige astma. Voordat u fluconazole gebruikt, moet u de bijwerkingen en andere problemen met uw arts en apotheker bespreken.

Wat zijn de bijwerkingen van fluconazole?

Zoals alle geneesmiddelen kan ook dit geneesmiddel bijwerkingen veroorzaken, hoewel niet iedereen daarmee te maken krijgt. De bijwerkingen zijn meestal niet ernstig en duren niet lang. Ze komen vaker voor bij mensen die met meer dan één parasiet besmet zijn. De volgende bijwerkingen kunnen optreden na inname van dit geneesmiddel:

Allergische reacties

Roep onmiddellijk medische hulp in als u een allergische reactie krijgt. Tekenen van zo’n reactie zijn:

 • plotseling optredende koorts
 • plotselinge huidreacties (bv. uitslag of jeuk)
 • andere ernstige huidreacties
 • moeizame ademhaling

Raadpleeg onmiddellijk een arts als u een van de genoemde bijwerkingen ondervindt.

Andere bijwerkingen:

 • leverziekte (acute hepatitis)
 • verandering in laboratoriumwaarden (verhoogde leverenzymen)
 • bilirubinegehalte (geel bloedpigment) in het bloed, verhoogde eosinofielen
 • waarde (subgroep van witte bloedcellen)
 • bloed in de urine

De volgende bijwerkingen zijn afhankelijk van de ziekte die met Diflucan wordt behandeld en van eventuele andere infecties.

De volgende bijwerkingen kunnen optreden bij patiënten met een schimmelinfectie:

 • ongewone zwakte
 • verlies van eetlust, maagpijn, constipatie of diarree
 • misselijkheid of braken
 • slaperigheid of duizeligheid
 • tremoren
 • vermindering van het aantal witte bloedcellen (leukopenie)
 • vermindering van het aantal rode bloedcellen
 • bloedpigment hemoglobine (bloedarmoede)

Melding van bijwerkingen

Neem contact op met uw arts of apotheker als u bijwerkingen bemerkt. Dit geldt ook voor bijwerkingen die niet in deze bijsluiter zijn vermeld.

Interactie van fluconazole met andere geneesmiddelen

Fluconazole kan een wisselwerking hebben met bepaalde geneesmiddelen of voedingssupplementen. Vertel uw arts en apotheker altijd over alle andere geneesmiddelen of voedingssupplementen (inclusief geneesmiddelen op recept en vrij verkrijgbare geneesmiddelen, vitaminen en voedings- of kruidensupplementen) die u op dit moment gebruikt. Hierdoor kan het risico op ernstige bijwerkingen toenemen of kunnen medicijnen niet goed werken. Deze interacties zijn mogelijk, maar niet altijd het geval. Uw arts of apotheker kan wisselwerkingen vaak voorkomen of beheersen door de manier waarop u de geneesmiddelen gebruikt te veranderen of door ze nauwlettend in de gaten te houden.

Enkele van de producten die een wisselwerking met dit geneesmiddel kunnen hebben zijn:

 • barbituraten (zoals fenobarbital, butalbital)
 • benzodiazepinen (b.v. clonazepam, lorazepam)
 • natrium oxybaat (GHB)
 • valproïnezuur
 • warfarine

Deze lijst bevat niet alle mogelijke wisselwerkingen. Houd een lijst bij van alle medicijnen die u gebruikt. Deel deze lijst met uw arts en apotheker om het risico op ernstige problemen met andere geneesmiddelen te verminderen.