Disclaimer & Privacy

Disclaimer & Privacy

Draadenspijker.com is mijn interieur blog, waar ik elke bezoeker enorm waardeer. Ik laat je daarom graag weten hoe ik werk en op welke manier ik met persoonsgegevens omga. Mocht je na het lezen nog vragen hebben, dan lees ik dat graag in een e-mail of via een privebericht op mijn social media kanalen.

Privacy
Ik vind jouw privacy net zo belangrijk als die van mij. Daarom ga ik altijd vertrouwelijk om met jouw persoonsgegevens ingevoerd op mijn blog. Ik zal dergelijke gegevens nooit verkopen aan externe partijen. Mijn blog heeft een beveiligd https-adres, zoals je kunt zien aan het groene slotje in de adresbalk. Ik geef je hier een inzicht welke gegevens ik van je ontvang, als je mijn blog bezoekt:

Reactie achterlaten
Onder elk blog die ik schrijf kan jij een reactie achterlaten. Ik vraag je dan om je naam en e-mailadres in te vullen en eventueel ook een website. Je ip-adres wordt meegestuurd als je een reactie achterlaat. Deze gegevens zal ik nooit gebruiken om door te verkopen aan derden. Mocht je een reactie hebben gegeven, waar je achteraf niet meer blij mee bent, dan kan je deze door een mail aan mij te sturen laten verwijderen.

Links naar andere websites
Geregeld link ik in mijn blog naar andere websites, waar je bijvoorbeeld aanvullende informatie over een onderwerp kan vinden. Ik ben niet verantwoordelijk voor de juistheid van de informatie op die websites en ook niet voor hun privacybeleid.

Blogs delen op jouw social media
Onder elk blogpost zie je icoontjes staan waarmee je het artikel kan delen op jouw eigen social media kanalen. Uiteraard ben ik erg blij als je de moeite neemt om iets van mij te delen. Op die manier lezen weer meer mensen mijn blogposts. Als jij iets leuk vindt of deelt van mij op één van je kanalen kan ik dat zien, maar met die gegevens zal ik verder niets doen.

Cookies/ Google Analytics
Voor analysedoeleinden maak ik gebruik van Google Analytics, die op hun beurt weer cookies gebruiken. Met de gegevens die Google Analytics voor mij verzamelt kan ik mijn blog verder verbeteren. Voorbeelden van gegevens die verzameld worden en die ik kan zien zijn: de browser die je gebruikt om mijn blog te bekijken, de tijd die je doorbrengt op mijn blog en welke pagina’s je bekijkt voor hoe lang. Uiteraard wordt er door Google Analytics vertrouwelijk omgegaan met de persoonsgegevens van iedereen en worden deze gegevens niet voor andere doeleinden gebruikt dan de analyse voor de website.

Hosting
Draadenspijker.com is, net als alle andere websites, ondergebracht bij Transip. Deze hostingpartij gaat vertrouwelijk om met persoonsgegevens.

Disclaimer
Alles op draadenspijker.com is geschreven en gefotografeerd door mij zelf. Niets op het blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wil je tekst, foto’s of een video van mijn blog gebruiken? Vraag het mij via een e-mail of het Contactformulier dan kunnen we altijd de mogelijkheden bespreken.

Soms werk ik samen met een bedrijf dat past bij mijn doelgroep: Gesponsorde producten of diensten zijn altijd producten of diensten die ik zelf ook zou kiezen en mijn eerlijke mening hierover vind je terug in de blogs. Mijn doel is niet om met draadenspijker.com producten of diensten aan te prijzen. Maar juist mijn mening en beleving te vertalen in een artikel.

In sommige artikels staan affiliate links. Dit betekent dat ik een kleine vergoeding krijg op het moment dat jij iets koopt via deze links, zonder dat het jou iets extra’s kost. Win-win, want zo kan ik meer inspirerende verhalen en foto’s blijven maken, doordat mijn kosten deels gedekt worden.

Ik heb de informatie van de artikels nagetrokken op het moment van schrijven en ik loop geregeld blogs na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is. Ik ben niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen daarvan en zou het waarderen als je me op de hoogte stelt van onjuiste info via een mailtje. Zo kan ik de info aanpassen en hebben anderen weer de meest accurate gegevens.

Draadenspijker.com is sinds november 2017 geregistreerd als bedrijf onder kamer van koophandel nummer : 69926867