Instagram Tag 2015 Edition

Ik werd getagt door Judith om mee te doen aan de Instagram Tag 2015 Edition bedacht door Danielle. Hoe leuk is dat? ik vind instagram altijd zo leuk en inspirerend en wat een leuke en fijne groep mensen zit er ook op.

Daarom doe ik heel graag mee omdat ik er wekelijks ook wat uurtjes op ronddwaal. Zoals judith ookal zei op haar blog een mooie en leuke manier om terug te blikken op 2015 via de foto’s die ik op instagram plaatste.

1. Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram in 2015?

Dat was de foto die hoorde bij mijn laatste blogpost van het jaar 2015. Hier in vertelde ik hoe het jaar voor mij was verlopen. Ik ben blij dat het nieuwe jaar is in gegaan, toe aan positieve veranderingen. Hier kun je de blog terug vinden.

image

2. Wat is de allereerste foto die je (in 2015) plaatste op Instagram? #TBT

Dit is eigenlijk een klein gokje, omdat Instagram in weken werkt. Begin vorig jaar was ik nog helemaal in de ban van borduren. Het verbaast mij dus ook niks dat dit de eerste foto was. Ik heb steeds periodes dat ik iets leuk vind om te doen soms zelfs dat mijn vriend zegt maar je was nog maar net begonnen met het andere. Ik denk dat het komt omdat ik soms zoveel ideeën in mijn hoofd heb en heel veel dingen leuk vind (op het creatief vlak).

borduren

3. Wat is je allerleukste foto van 2015 waar je zelf op staat?

Ik heb niet zoveel foto’s van mezelf, maar ik kwam deze tegen op mijn feed.

ik2015

4. Van welke Instagram foto uit 2015 krijg jij ter plekke heimwee?

Eigenlijk heb ik geen heimwee naar foto’s die geweest zijn. Ik vind het vooral leuk om te zien hoe je je zelf hebt kunnen ontwikkelen in een jaar tijd.

 

5. Wat is het áller lekkerste gerecht dat je in 2015 op Instagram deelde?

Ik heb niet zoveel foto’s met eten in mijn feed staan, of mijn vriend heeft een keertje zich zelf uit gesloofd met een mooi resultaat. Ook al vind ik het niet altijd even lekker, maar dat komt omdat ik een hele andere smaak heb dan mijn vriend. Ronald houd meer van modern Frans en ik meer van Italiaans en de warmere tonen en stamppot. Jummie lekker. Maar dit gerecht op deze foto vond ik lekker.

eten

6. Welke foto kreeg in 2015 de meeste likes?

Met één like meer heeft de stempel foto gewonnen van de kerstboom met 212 likes. Het was nog best wel een klusje om deze stempel te maken, maar was wel erg blij met het eindresultaat. Heb het ook een aantal keer gebruikt om er inpakpapier van te maken.

stempel

7. Wat is de allerleukste foto die je in 2015 maakte van een (huis)dier?

Dat is de dag dat we Guus kochten. Maar tegenwoordig noem ik hem Guusie. Hij is nu wel ietsje groter, het is een kleine boef. Maar als je hem weer aankijkt vergeef je zijn ondeugende gedrag wel weer.

Guud

8. Welke fotobewerkingsapps (of Instagramfilter) gebruikte jij het meest?

Een echte filter gebruik ik eigenlijk niet. Op Instagram maak ik de foto’s wel lichter om de helderheid aan te passen. En als ik een filter gebruik dan is het zwart wit.

12249755_417142488491447_2663130112437273857_n

9. Wat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram (top 3)?

Dit zijn mijn meest gebruikte hastags ik ben gek op do it yourselfs en hou echt ervan om bezig te zijn met het interieur.

  • #DIY
  • #Interior4all
  • #Witwonen

12190883_413873215485041_4822231498523758478_n

10. Welke 3 accounts zijn bij jou favoriet?

Moeilijk, alle mensen die ik volg op instagram inspireren mij allemaal op hun eigen manier! 🙂 maar mijn favorieten van dit moment zijn (dit kan soms nog wel eens veranderen):

 

De drie mede bloggers die ik tag zijn;

 

Ik ben erg benieuwd naar jullie tags!

 

Liefs Sanne♡

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.