MENU top 5.

Nog niet zo heel erg lang geleden kwam ik het merk Menu tegen, ik denk ongeveer twee jaar nu. Dit was via het web waar ik de Bottle Grinder tegen kwam. In één oog opslag was ik verliefd op de vormgeving van dit product, zo eenvoudig, maar ook erg functioneel. Toen ben ik verder gaan kijken naar de rest van de designs en eigenlijk komen deze kenmerken overal wel in terug, vandaar dat Menu ook erg mooi uit komt bij ons in het interieur.

Dit merk werkt met een paar designers samen, zoals bijvoorbeeld Norm Architects, Shane Schneck en Jan Kochanski. Buiten dat ze design woonaccessoires ontwerpen en verkopen, hebben ze ook design meubels. Menu staat voor een hoge kwaliteit met een frisse moderne Scandinavische uitstraling.

Er is heel veel moois te zien bij Menu, maar toch heb ik mezelf de uitdaging geven om mijn vijf favorieten samen te stellen.

.

 .
ontworpen door Iskos-Berlin.
 .

Ik hou ontzettend van ronde speelse vormen en nog leuker met een origami twist, dus dit is voor mij echt een droom lampenkap. Een ontzettende mooi duurzame blikvanger voor in je interieur, natuurlijk door zijn vorm maar ook door de grote. De diameter is 95 cm bij 58 cm hoog en hij zal misschien je nog saaie ruimte laten dansen met veel sfeer.

.

Bottle Grinder,

ontworpen door Norm Architects.

.Deze kon natuurlijk in ontbreken in dit rijtje, de eerste product liefde voor Menu. Het is een peper en zoutmolen. Zo krijgt je dagelijkse zout en specerijen een mooie eerbetoon. Tevens geven ze je namelijk ook veel smaak toe, waardoor ze dit mooie design wel verdienen.

.

.

ontworpen door Afteroom.
 .
Buiten dat deze kapstok gaaf staat in je hal waar je jas of andere kleding accessoires  kunt ophangen, kan je hem ook gebruiken om bijvoorbeeld hangplanten op te hangen. je keuken gerei of als deze leuke stoffer en blik.
 .
..
ontworpen door Jan & Henry.
.
Hoe leuk is deze organizer? Verfijnd maar ook zo functioneel. Het helpt je makkelijk je afspraken of to do lijstje te herinneren, omdat je dit design natuurlijk niet wilt weg stoppen!
..
.
ontworpen door Murken Hansen. 
.
Ik heb er al een keer een blog over geschreven, maar ik blijf ze mooi vinden. Ze zijn erg fijn en handig om je etensvoorraden in op te slaan. Buiten dat staat het ook mooi op je keuken plankje of op tafel.
.
Wat is of zijn jouw favorieten?
 .
Liefs Sanne ❤
.
.
Deze blog is geschreven in samenwerking met MisterDesign. De blogposts die ik schrijf in samenwerking bevatten een eerlijke review en werk ik alleen samen met bedrijven en merken die echt bij mijzelf en mijn blog passen.

 

 

 

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.