Plexiglas

Prints in je interieur geven je ruimte een sfeervolle maar ook een persoonlijke touch. Inderdaad een hele makkelijke en snelle manier, wanneer je graag een andere trend of sfeer wilt aanbrengen waarop je dan je woonaccessoires op aan kunt passen. Als je mijn blog volgt dan weet je dat ik ook bezig ben met het veranderen van de woon/ eetkamer en hiervoor had ik ook een moodboard gemaakt (deze kan je vinden in de blog genaamd: ‘Van toen naar nu’). Tijdens het maken van dit moodboard kwam ik een erg leuke print tegen van gesynchroniseerde zwemmers die is ontworpen door Jeannie Phan. Door de speelse vormen en de kleuren, paste deze erg mooi in de sfeer die ik graag wil uitstralen en buiten dat word ik er ook vrolijk van wanneer ik naar al die verschillende houdingen kijk van de zwemmers. Nu kon ik hem alleen niet op poster kopen, wat ik best wel jammer vond. En toen kreeg ik een paar weken geleden een mail binnen van het bedrijf Canvas Company, ofdat ik het leuk zou vinden om samen te werken. In eerste instantie wist ik nog niet zo goed ofdat ik deze samenwerking ging omarmen. Dit komt puur doordat ik zelf niet echt van canvas hou, maar toen ik verder onderzoek deed zag ik ook dat ze printen op plexiglas. En hier was ik wel erg benieuwd naar.  Je kan natuurlijk je foto’s laten afdrukken van je gezin of van de foto’s die je zelf gemaakt hebt van een natuurgebied. Maar hoe leuk is het wanneer je een print die je niet op poster kunt vinden, kan laten afdrukken bij Canvas Company.

Zo word een print waar je gek op bent tastbaar en nog leuker is dat je kan beginnen met het inrichten van je ruimte.

Toen ik de print thuis toegestuurd kreeg en hem van dichtbij kon bewonderen was ik blij verrast. De print komt mooi naar voren en is netjes geprint. Tijdens de bestelling kon je kiezen ofdat je hem graag wou ophangen, dit wou ik ook erg graag, voor een paar euro meer krijg je vier ophangpootjes erbij. Alleen zou ik zelf deze de volgende keer er niet meer bij bestellen, omdat ik de uitstraling hiervan niet heel erg kwalitatief hoog en mooi vind. Dus hier moet ik alleen zelf een nieuwe oplossing voor vinden. Maar dat komt wel goed. Voor de rest ben ik erg blij met deze print die op het plexiglas is gedrukt.

 

Weet jij al welke print je zou willen laten bedrukken?

Liefs Sanne❤

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Met die vraag zat ik eerst ook mee, maar ik had het opgezocht wanneer je het voor eigengebruik gebruikt mag je een print gebruiken. Wanneer je hier in gaat handelen, dat mag niet. Ik heb daarom wel de illustrator er bij vermeld. Dit vind ik wel zo netjes.

   Liefs Sanne

 • Super mooi! Ik had vroeger altijd afbeeldingen van haar als mijn MSN profielfoto XD
  Kwam hij bij jou wel helemaal netjes binnen? Ik heb er een besteld bij hetzelfde bedrijf en had allemaal kleine gaatjes in de foto.

 • hoi hoi,

  ik kan deze illustratie niet bij Jeannie Phan op de website vinden… wel allerlei andere, ook mooie. maar zou graag dezelfde willen…
  Kan je mss delen waar je m bij hem/haar op de site hebt gevonden?

  groetjes Carolien