Uitzicht op de keuken

Al sinds dat we hier nu wonen (iets langer dan drie jaar), kijken we naar een open inham in de keuken. Het was de bedoeling dat hier in een plank zou komen waar ik dan een mooie presentatie van had kunnen maken. Maar het werd ons erg afgeraden om dit dan ook echt toe te passen en nu ligt de plank al jaren op zolder en word de inham gebruikt als een soort opslag hoek. Ronald kwam met het idee om er barkrukken neer te zetten, zodat je er kan ontbijten, je avondeten klaar maken of dit dan lekker daar op te eten. Om deze inham op te vullen heeft er steeds een bankje gestaan, maar sinds kort hebben we die weg gegeven en nu is het wel heel erg kaal en kwam het idee van Ronald weer omhoog zweven, best een goed en handig idee, maar ja dan kom je op het punt te staan welke? Terwijl ik licht hout heel erg mooi vind, kon ik deze keuze niet maken omdat de eetkamerstoelen dicht bij de keuken staan en deze al van licht hout zijn. Dus daar hoefde we niet meer tussen te kiezen, en hoe leuk is het wanneer je de kleur van de muur weer terug laat komen in je keuken? Het moest dus een rode barkruk worden. Door dat je opties kunt weg strepen kan je ook sneller en makkelijker keuzes maken. Zo kwamen wij uit bij de HAY design Hee Bar Stool, deze barkruk is ontworpen door Hee Welling. Doordat deze barkruk een draad werking heeft geeft deze een luchtig uitstraling aan deze ruimte. Voor de (HAY) barkrukken vind ik dit juist wel mooi effect geven in de ruimte. Wat ook erg leuk en handig is, dat je deze barkrukken voor binnen, maar ook voor buiten kunt gebruiken. Fijn voor de zomer die er al weer aankomt!

 

 

In het begin moest ik een beetje wennen aan de hoogte, maar nu ben ik er erg blij mee. En het lijk ook een stuk ruimtelijker, waardoor het weer wat meer rust geeft in het geheel. Ook de kleur rood was echt een goede keuze die we hebben gemaakt, hierdoor betrekken we de tinten door de hele ruimte heen waardoor het ook meer balans geeft.

 

In welke kleur zou jij de barkruk willen hebben en voor welke zou jij gaan?

 

Liefs Sanne

 

Deze blog is geschreven in samenwerking met MisterDesign. De blogposts die ik schrijf in samenwerking bevatten een eerlijke review en werk ik alleen samen met bedrijven en merken die echt bij mijzelf en mijn blog passen.

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.