Op tijd.

Opstaan, dit is bij verre na niet mijn specialiteit. En de hele ochtend ben ik echt nog half in dromenland. Stiekem kan ik soms wel een klein beetje jaloers zijn op mensen die zo hun bed uit kunnen springen en zingend de dag tegemoet gaan. Maar als ik mezelf dwing kom ik dan gelukkig wel half strompelend het bed uit. Haast of geen haast! En wanneer het z’n gehaaste dag is vind ik het altijd wel erg fijn om de tijd bij me te hebben. Dan hoor ik je denken dit kan je toch zien op je mobiel, maar hierin ben ik best wel old skool. Ik moet het tijdstip in één oogopslag kunnen zien, dan weet ik hoe hard ik nog moet fietsen om op tijd te komen bij mijn afspraak. En ik vind het erg belangrijk dat je ergens op een afgesproken tijdstip afspreekt dat je dan ook daadwerkelijk op tijd bent. Iets wat ik van mijn opvoeding heb mee gekregen. Daarom hou ik zo veel van horloges en buiten dat kan je ze ook helemaal af stemmen bij je kleding. Buiten interieur hou ik ook ontzettend veel van kleding/ mode. Ik vind het altijd wel grappig dat je eerst in de mode een trend ziet en dat het een paar jaar later terug komt in het interieur.

 

 

Ik heb diverse horloges gehad, maar op dit moment hou ik van een basic en klassiek horloge. Met een leren bandje en met een witte wijzerplaat. Op dit moment heb ik er één van het merk Daniel Wellington en inderdaad met een bruin leren band en een wit klokje (wijzerplaat). Degene die ik heb gekocht is de Classic | 36mm St Mawes. Erg makkelijk te combineren bij mijn kleding en waarschijnlijk voor iedereen wel. En buiten dat staat hij ook nog eens verantwoord in het interieur qua kleur.

 

 

Ik ben er ontzettend blij mee! Wil jij ook dit horloge hebben? Of een andere in hun collectie dit kan en het leuke is dat ik ook nog eens een korting mag weggeven deze maand van 15% op alle modellen. Met de kortingscode: DRAADENSPIJKER .

 

Weet jij al welke jij graag zou willen dragen?

Liefs Sanne

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.