Zomers tafelen

Er is niets gezelliger dan in de zomer met je vrienden of familie te genieten van het mooie weer. Hoe fijn is het om dit samen te doen om lekker te genieten van het eten wat je dan samen hebt klaar gemaakt en natuurlijk kan een mooi gedekte tafel dan niet ontbreken.

En over dat laatste heb ik erg mooi servies gevonden van het merk HK living. Dat zijn de houten borden, keramieken theelepels en de keukenschaal ovaal. Deze doen mij denken aan het strand, door het materiaal maar ook door de uitstraling! Niks is perfect rond, het ziet er daarom dan ook veel natuurlijker uit.

 

Zie je het ook al voor je aan een lange oude tafel die midden op het strand staat?Gedekt met witte lakens en daar om heen vuurfakkels en dan gedekt met dit mooie servies en afgestijld met mooie bloemen. En dat dan gecombineerd met een strakblauwe lucht en een heerlijk licht briesje. Zucht… Was het ook maar z’n dag voor mij toen ik dit mooie servies ging fotograferen voor de webshop Orangehause.eu. Ik kan je vertellen het was het tegenover gestelde, vandaar dat ik deze toen die tijd binnen had gefotografeerd.

 

 

Aan welk servies doet jouw aan de zomer denken?

 

Liefs Sanne

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.