Donker, schemer, licht.

Zo als je misschien al wel weet is het beneden eigenlijk zo goed als klaar! Alleen is het s’ avonds wel erg donker naast de bank wanneer we fijn met de beentjes omhoog naar de tv zitten te kijken. Tafellampen hebben we genoeg staan beneden dus wouden we nu wel heel graag een (design) vloerlamp. Nu ben ik ( en Ronald ook ) al een lange tijd verliefd op een lamp die perfect in de woonruimte past. En ja inderdaad hij is van (essen) hout. Doordat dit de rode draad in ons interieur is, kunnen we hem altijd makkelijk een nieuw plekje geven ( aangezien ik elk jaar zo veranderlijk ben ). Misschien zit je al een beetje te wachten wanneer ik je vertel welke lamp dit is? Nou vooruit het is de Muuto Pull vloerlamp. Deze is ontworpen door Whatswhat. De lamp is minimalistisch vormgegeven waardoor hij perfect past in de Scandinavische interieurstijl.

Een leuk weetje: Deze lamp won de Muuto Talent Award in het jaar 2012. Dit was een wedstrijd tussen twintig designscholen in de landen Zweden, Noorwegen, Denemarken, Finland en IJsland.

Wat ik ook wel erg leuk vind is dat je de lampenkap makkelijk kan verstellen door het draadwerk wat in de lamp verwerkt zit. Je kan hem in drie standen zetten. Ik vind het zelf mooi wanneer de lampenkap een beetje hangt aan het snoer. Door dat je kan spelen met de lengte geeft dit design een speel effect op je ruimte.

 

 

Ik ben ontzettend blij dat we hem nu dan eindelijk in ons huis mogen bewonderen! En natuurlijk dat we niet helemaal in een donkere hoek zitten wanneer de zon onder gaat. En overdag kunnen we fijn genieten van het mooie design. Wij zijn ontzettend enthousiast!

Nu staat er nog één wens op mijn verlanglijst (daar moeten we alleen nog even voor sparen) en dan is het beneden qua het plan wat ik gemaakt hebt echt klaar.

 

 

Welke vloerlamp zou jij graag in je interieur willen hebben staan?

 

Liefs Sanne

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.