Hangend of staand?

Ongeveer twee jaar gelden kwam ik de Töjbox Kapstok tegen via social media, ik werd gelijk verliefd op de vormgeving alleen kon ik nergens vinden van welk merk of designer dit ontwerp is. Tot het einde van de lente! Het is een jong merk die is opgericht in 2014 door Mia en Torben Koed, genaamd WOUD. Het is hun streven om puur en eerlijk design te maken. Een designlabel uit het land Denemarken, met als creatieve, hoge kwaliteit, functionaliteit en een verfrissend designs. Mooie kwaliteit waar mijn interieurs hart een sprongetje van maakt! Een merk wat zeker is toegevoegd aan mijn favoriete merken lijstje.

 

 

Buiten de kapstok hebben ze natuurlijk nog veel meer design waaronder de Barb Spiegel. Toen ik hem tegenkwam op het web was ik blij verrast door de twee functies waarop je deze spiegel kan gebruiken. Want je kunt de Barb namelijk staand, maar ook hangend gebruiken. Dit komt door de twee hengsels die erbij worden geleverd. Ik heb hem op dit moment zelf staand gebruikt. Maar hoe leuk is het om deze op te hangen in je hal, waar je bijvoorbeeld je sjaals of tas overheen kan laten hangen en voordat je de deur uit gaat kan je jezelf nog even snel bekijken of dat je netjes de deur uit gaat. Of je kunt hem ook naast je kledingkast (of ergens anders) als een groepje ophangen gecombineerd met andere haken.

De spiegel is ontworpen door Martin Zanolin en is gemaakt van eikenhout.

De spiegel heeft een strakke, maar ook een sierlijke uitstraling door zijn ronde vormen. Erg geschikt voor in een modern, Scandinavisch en basic interieur.

Ik heb de design spiegel Barb zelf in de String kast gezet, omdat ik de contrast tussen beide vormen (recht en rond) en materialen (metaal en hout) vind versterken en hierdoor ook meer opvalt in de kast.

 

 

Hoe zou jij de Barb spiegel willen toepassen in je interieur?

Liefs Sanne

 

 

Deze blog is geschreven in samenwerking met MisterDesign. De blogposts die ik schrijf in samenwerking bevatten een eerlijke review en werk ik alleen samen met bedrijven en merken die echt bij mijzelf en mijn blog passen

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.