Challenge: Bloemenmuur

Tegen bloemen kan ik geen nee zeggen en al helemaal niet wanneer dit in combinatie is met een mooi behang! De challenge is om een levende bloemenmuur te creëren in combinatie met het nieuwe behang van Farrow & Ball. Dit zijn drie verschillende prints die zijn geïnspireerd op bloemen, planten en de natuur met al zijn mooie organische vormen. Ik heb gekozen voor de Atacama print, in de kleur donkerblauw. Ik heb voor deze kleur gekozen, omdat het een warme tint is waar de kleuren van de bloemen er mooi in uit komen.

Een bloemenmuur kan je op veel verschillende manieren maken. Je zou bijvoorbeeld bloemen met een mooie kleur tape op de muur kunnen plakken of in een patroon verwerkt, maak ook kun je ze laten hangen voor het behang zodat je een pronkstuk als bloemenzee creëert. Mijn eerste idee was om papierenbloemen te maken en deze te combineren met echte bloemen, wat samen een mooi kunstwerk wordt. 

 

 

Maar de uitvoering vond ik zelf wat minder, dus ben ik verder gaan denken! Ook met het denken liep ik vast. Dus heb ik alles van boven gehaald waarmee ik aan de slag zou kunnen gaan en ben ik uit het niets gaan starten en ja daar ontstaan meestal de mooiste dingen uit. Uiteindelijk is het een feestelijke muur geworden, met grote linten en touw gecombineerd met herfstsferen. Warme tinten en her en der een opvallende kleur. Zo heb ik geprobeerd om het behang tot leven te wekken tot een plek waar je je graag wilt terug trekken wanneer het buiten grijs en grauw is!

 

 

Give away

Heb je ook al kriebels gekregen om z’n leuke “levende” bloemenmuur te maken? Buiten dat het geheel mooi is aangekleed kan je ook nog eens drie rollen van de nieuwe collectie van Farrow & Ball bij mij winnen. Hoe leuk is dat?!

Wat moet je doen:

  • Maak een “levende” bloemenmuur, daag je zelf uit en leg het vast op een foto die je deelt op Instagram met de #FabFlorals en tag @draadenspijkerhome en @farrowandball hierin zodat we kunnen zien dat je meedoet.
  • Degene die het mooiste eindresultaat heeft gemaakt wint.
  • Meedoen kan t/m 20 november.

Ik ben benieuwd naar jullie mooie resultaten!

P.s. Wanneer je niet op ideeën kan komen dan is Pinterest meestal je beste vriend voor veel inspiratie.

 

Liefs Sanne 

 

Deze blog is geschreven in samenwerking met Farrow & Ball. De blogposts die ik schrijf in samenwerking bevatten een eerlijke review en werk ik alleen samen met bedrijven en merken die echt bij mijzelf en mijn blog passen.

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.